Haberler

Egeli Hayvanseverler 13. Kez İzmir’de Buluşacak

Mutluluğu Sevgide Arayan Egeli Hayvan Dostları 13. Kez İzmir Kültürpark'ta Buluşacak.

Mutluluğu sevgide arayan Egeli hayvan dostları 13. kez İzmir Kültürpark'ta buluşacak. Farklı yaş ve kesimden yaklaşık 50 bin ziyaretçinin doğa sevgisini yaşayacağı Pet Show, eğlenceli etkinlikleri ile 4 gün sürecek. 21-24 Ekim 2010 tarihlerindeki etkinliklere Uluslararası İzmir Fuar Alanı ev sahipliği yapacak.

Evlerinde elleriyle evcil hayvan besleyen Egelileri, 12 yıldır aralıksız buluşturan Efor Fuarcılık 13. PET SHOW'un hazırlıklarında son aşamaya geldi. Yer tahsisleri, etkinlik sıralamaları, davetli kurum ve kuruluş listeleri son kez gözden geçiriliyor. Neşelimi neşeli bir o kadarda çekişmeli geçecek yarışmaların jüri üyeleri, katılımcı ve kategorileri ile ödülleri belirleniyor. Geceli gündüzlü geçen hummalı çalışmalar son ana kadar sürecek.

TEK ÇATI ALTINDA

Efor Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek olan organizasyonda Evcil hayvanlar, evcil hayvan aksesuarları, hayvanların beslenme, sağlık ve bakım ürünleri, tıbbi tedavi ve operasyon ürünleri sergilenecek. Pet sektörü ve hayvan severlerin hiç kesintiye uğramadan 12 yıldır tek çatı altında buluştuğu Show da, evcil hayvan ürünleri ihracatçılarından eğitim-bakım merkezlerine, pet kliniklerinden pet otel ve kuaförlerine kadar çok sayıdaki katılımcı ürün ve hizmetlerini Fuar Alanında gösterecek. Bu yıl birbirinden renkli gösteriler ve evcil hayvanlar ziyaretçilerin ilgisini çekecek. Uluslararası İzmir Fuar Alanı 2 Nolu holde 4 gün sürecek olan PET SHOW 2010'da ziyaretçilerin keyifli vakit geçirmeleri için pek çok sebep olacak. Sadece belgesellerde izlenebilecek bazı hayvanlar fuar alanında görülebilecek. Hayvan severler sıkıntı çektikleri veya merak ettikleri konular hakkında uzmanlarından bilgi alabilecek.

KÜÇÜK ATLAR BÜYÜK İLGİ TOPLAYACAK

Masum cazibeleriyle doğaseverleri İzmir Kültürpark'ta buluşturacak olan sevimli dostlar, etkinliklerdeki beceriyle de çok konuşulacak başarılara imza atacak. PET SHOW 2010'un küçük atları Ponyler büyük ilgi toplayacak. Özellikle çocuklu aileler küçük atların büyüsünde neşeli dakikalar geçirecek. İzmir'in yanı sıra Türkiye'nin farklı illerinden de organizasyona katılacak sektör temsilcileri farklı etkinlikler yapacak. Defile, İtaat Show, K9 köpeklerinin nefes kesen özel gösterisi, "EN GÜZEL KEDİ" ve "EN GÜZEL ve EN YETENEKLİ GOLDEN RETRİEVER CİNSİ KÖPEK" yarışmaları gerçekleşecek.

Egeli doğaseverlerin kalbinde PET SHOW'un özel bir yeri olduğu için 13 yıldır aralıksız düzenlediklerini vurgulayan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele, ulaşım kolaylığı nedeniyle yine kentin merkezinde olan uluslar arası İzmir Fuar Alanı'nın organizasyona ev sahipliği yapacağını ifade etti. Eyigele, "Dünyanın en şirin canlıları evcil hayvanlarımızla farkındalıklar oluşturacağız. Canlılar arasında bir dengenin olduğu ve doğal yaşam alanlarının tahrip edilmemesi gerektiğine vurgu yapacağız. Sevimli dostlarla bir hayatın nasıl renklendiğini göstereceğiz. En çokta çocuklarımızın dikkatini çekmek için PET SHOW 2010'un açılışını minik öğrencilerimizle birlikte yapacağız. Organizasyonumuz için 2 no'lu sergi salonunu iki bölüme ayırdık. Bir bölümde etkinlikler gerçekleşirken Pet sektöründe faaliyet gösteren 67 kurumsal firmamız ürün ve hizmetlerini sergileyecekler. Hayvan severler gerek kendi aralarında, gerekse uzmanlardan bilgi alabilecekler. Pet sektöründeki son gelişmeleri yakından takip edebilecekler"dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title