Haberler

Edirne'deki Badem Ezmesi Üreticileri, Yılın Kareleri 2023 Oylamasına Katıldı

Güncelleme:

Edirne'de faaliyet gösteren badem ezmesi üreticileri, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı 'Yılın Kareleri 2023' oylamasına katıldı. Üreticiler, farklı kategorilerdeki fotoğraflara oy vererek seçkide yer alan fotoğrafları inceledi.

Edirne'de faaliyet gösteren badem ezmesi üreticileri, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri 2023" oylamasına katıldı.

Şekerlemeci Arif Meriç, Türkiye ve dünya gündemini etkileyen, önemli uluslararası medya organlarında sıkça kullanılan en etkileyici seçkideki 5 kategoride sunulan 147 fotoğrafı inceledi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki asrın felaketi olarak da nitelendirilen depremlerdeki umut hikayelerine odaklanan "Deprem: Umut" kategorisinde Muhammed Enes Yıldırım'ın "Hepimiz birimiz için" adlı fotoğrafını seçen Meriç, "Gazze: Kanıt" kategorisinde Monteser Alsawaf'ın "Masumiyet" karesine oy verdi.

Meriç, haber kategorisinde Özkan Bilgin'in "Eksi'de operasyon", çevre-yaşam kategorisinde Mostafa Alkharouf'un "İlk kıblemiz namaz", spor seçkisinde ise Özgün Tiran'ın "Er meydanında" fotoğrafına oy verdi.

Meriç, oylamanın ardından yaptığı açıklamada, AA mensuplarının dünyanın dört bir yanında çok güzel fotoğraflara imza attığını söyledi.

Mescid-i Aksa'nın yer aldığı fotoğrafa baktığında yüreğinin titrediğini dile getiren Meriç, "Şu anda bütün dünyanın gözünün önünde orada sıkıntılar çekiliyor. Mescid-i Aksa fotoğrafı, baktıkça hüzünlendiriyor. O fotoğraf gece vakti mahzun bir gözyaşını hatırlatıyor. Bu fotoğraflar dünya gündeminde, Mescid-i Aksa ağlıyor." dedi.

"Acı ve tatlı fotoğraflar bir arada"

Badem ezmesi ustası Aydın Sayınbaş ise "Deprem: Umut" kategorisinde Muhammed Enes Yıldırım'ın "Hepimiz birimiz için" adlı fotoğraf ile "Gazze: Kanıt" seçkisinde Belal Khaled'in "Haykırış" fotoğrafını oyladı.

Haber kategorisinde Özkan Bilgin'in "Eksi'de operasyon", çevre-yaşam kategorisinde Emin Sansar'ın "Ata'nın huzurunda" fotoğraflarını oylayan Sayınbaş, spor seçkisinde ise Özgün Tiran'ın "Er meydanında" fotoğrafına oy verdi.

Sayınbaş, "Yılın Kareleri 2023" oylamasında acı ve tatlı fotoğrafların bir arada olduğunu dile getirdi.

Acı fotoğraflar için çok üzüldüğünü anlatan Sayınbaş, "Tatlı fotoğraflar için ise her günümüz inşallah tatlı geçsin diyorum." dedi.

Şekerlemeci Ömer Tuzlular ise "Deprem: Umut" kategorisinde Muhammed Enes Yıldırım'ın "Hepimiz birimiz için", "Gazze: Kanıt" seçkisinde Belal Khaled'in "Haykırış", çevre-yaşam seçkisinde Ali Atmaca'nın "Sen aydınlatırsın geceyi", haber kategorisinde Mahmut Serdar Alakuş'un "Gökyüzü akrobasisi" ve spor kategorisinde Özgün Tiran'ın "Pehlivan adayları" fotoğrafına oy verdi.

Tuzlular, AA çalışanlarının muhteşem fotoğraflar çektiğini dile getirdi.

AA'yı yakından takip etmeye devam ettiklerini anlatan Tuzlular, seçkide birbirinden güzel ve anlamlı fotoğrafların yer aldığını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Edirne Yaşam Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title