Haberler

Dünya Sağlık Günü

Medical Park Samsun Hastanesi Başhekimi Opr.Dr.Hakan Özcan, 7 Nisan Dünya Sağlık günü ve 7-13 Nisan Sağlık Haftası nedeniyle açıklama yaptı.

Medical Park Samsun Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Hakan Özcan, 7 Nisan Dünya Sağlık günü ve 7-13 Nisan Sağlık Haftası nedeniyle açıklama yaptı.

Her yıl nisan ayının 7 sinde "Dünya Sağlık Günü"nün kutlandığını ve bugünü takip eden haftanın da "Dünya Sağlık Haftası" olarak kabul edildiğini söyleyen Dr. Hakan Özcan, "Sağlıklı yaşam hakkının korunması, insan sağlığının önemi ve bu konuda bilincin artırılması amacıyla, Birleşmiş Milletler'e üye olan tüm ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de, 7 Nisan Dünya Sağlık Günü, 7-13 Nisan tarihleri arası da, Sağlık Haftası olarak kutlanmaktadır. Dünya Sağlık Haftası boyunca düzenlenen etkinliklerle toplumun ihtiyaçları doğrultusunda, sağlıkla ilgili bilgilerin geniş halk kitlelerine ulaştırılması, koruyucu sağlık hizmetlerinin yaygınlaştırılması, bireylerin sağlıklı yaşam konusunda bilinçlenmeleri, hastalanmadan gerekli tedbirleri almaları hedeflenmektedir" dedi.

Tıp alanında sürekli gelişen teknoloji ve değişimleri takip ederek çağdaş teknolojik donanımlarını yeterli seviyelere ulaştırmak için hiçbir özveriden kaçınmadıklarını vurgulayan Başhekim Özcan, "Halka hizmeti vazife edinen hastane çalışanlarımız ve özenle seçtiğimiz hekim kadromuzla birlikte yeniliklerin ışığında halkımızın tüm sağlık sorunlarını Medical Park Samsun Hastanesi çatısı altında mutlak çözüme ulaştırmayı hedefliyoruz. Medical Park Samsun Hastanesi çalışanları olarak sadece 7 Nisan Dünya Sağlık Günü'nde değil, 7/24 kesintisiz sağlık hizmeti sunmak ve sağlıklı yaşamı desteklemek, hastalarımızı sağlığına kavuşturmak için çalışıyoruz. Herkese sağlıklı bir yaşam dileriz" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Dünya Sağlık Günü Medical Park Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title