Haberler

Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası'nda Jandarma Ekipleri Görev Aldı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenen ve Türkiye'nin ilk kez ev sahipliğini yaptığı Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası'nda jandarma ekipleri de görev aldı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Erciyes Kayak Merkezi'nde 8-10 Mart tarihlerinde düzenlenen şampiyonada sporcu ve ziyaretçilerin güvenliği için mesai harcadı. Sanatçılar Ferhat Göçer ve İrem Derici'nin de konser verdiği etkinlikte, alınan tedbirlerde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenen ve Türkiye'nin ilk kez ev sahipliğini yaptığı Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası'nda jandarma ekipleri de görev aldı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Erciyes Kayak Merkezi'nde 8-10 Mart tarihlerinde düzenlenen şampiyonada sporcu ve ziyaretçilerin güvenliği için mesai harcadı.

Sanatçılar Ferhat Göçer ve İrem Derici'nin de konser verdiği etkinlikte, alınan tedbirlerde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Kaynak: AA / Güncel

Kayak Merkezi Ferhat Göçer İrem Derici Jandarma Türkiye Erciyes Dünya Güvenlik Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title