Haberler

Dünya Fikri Mülkiyet Günü’nde Fikirlerinizi Koruma Altına Alın!

Birleşmiş Milletler'e bağlı Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü'nün fikri haklara dikkat çekmek için 2000 yılından beri düzenlediği Dünya Fikri Mülkiyet Günü 26 Nisan'da etkinlik ve kampanyalarla kutlanacak.

Türkiye'nin ilk elektronik sertifika hizmet sağlayıcısı E-GÜVEN de fikri ve sınaî mülkiyet kapsamına giren çalışmalar ve ticari sırlara yönelik yenilikçi uygulaması Tasdix'in Dünya Fikri Mülkiyet Günü'ne özel kampanyasıyla kutlamalara katılıyor.

Türkiye'nin ilk elektronik sertifika hizmet sağlayıcısı E-GÜVEN Genel Müdürü Can Orhun konuyla ilgili olarak "Edebiyattan bilimsel buluşlara her şeyin başlangıcı fikirdir. E-GÜVEN olarak fikirlerin gücüne inanıyoruz ve fikirlerin korunmasına yönelik bilincin artırılması amacıyla düzenlenen Dünya Fikri Mülkiyet Günü'nün çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Yazarlar, müzisyenler, tasarımcılar, bilim adamları ve araştırmacılar kısacası tüm özgün fikirleriyle para kazanan ve fikirlerinin çalınmasını istemeyenlerin Dünya Fikri Mülkiyet Günü'nü kutluyor ve onlara ekonomik ve yasal geçerliliği olan bir şekilde fikirlerini koruma imkanı veren Tasdix'i sunuyoruz" dedi.

Bir sayısal zaman damgası uygulaması olan Tasdix, bilgisayar ortamındaki verilerin elektronik olarak damgalandığı zamanı ve o tarihten o tarihten itibaren üzerinde hiçbir değişiklik yapılmadığını gösteriyor ve herhangi bir uyuşmazlıkta delil olarak sunulabiliyor. Tasdix kullanabilmek için Tasdix'e üye olmak, Tasdix Masaüstü yazılımını bilgisayara yüklemek ve ihtiyacınız kadar kontör almak yeterli. Tasdix Masaüstü yazılımı sayesinde Tasdix kullanıcıları dokümanlarını herhangi bir yere göndermeden, bilgisayar üzerinde damgalayabiliyor.

Her tasdixleme işleminin bir kontör olduğu hizmetin kontör ücretlendirmesi ise şöyle:

5 kontör 25 TL

10 kontör 50 TL

100 kontör 400 TL

500 kontör ise 1500 TL

5, 10, 100 veya 500 kontörlük paketler kredi kartı veya banka havalesi ile satın alınabilirken ayda 1000 kontörden fazlasını kullananlar için ise sabit ücretli, limitsiz kullanım seçenekleri bulunuyor. Bu konuyla ilgili olarak 0212 350 88 88 numaralı telefondan ya da musterihizmetleri@tasdix.com'dan bilgi alabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title