Haberler

Dondurucu Soğukta Kuzey Denizi'ne Girdiler

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Etkinlik öncesi görüntüler ve insanların kostümleriyle gelişleri,- İnsanların koşarak denize girmeleri, - Denizden çıkış, - Katılımcılar ile röportaj, Dondurucu soğukta Kuzey Denizi'ne girdiler- Belçika'nın Ostend kentinde binlerce kişi 2016'nın ikinci gününde dondurucu soğukta denize girdi Belçika'da binlerce kişi dondurucu soğuğa aldırmadan yeni yılın ikinci gününde Kuzey Denizi'ne girdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Etkinlik öncesi görüntüler ve insanların kostümleriyle gelişleri,- İnsanların koşarak denize girmeleri, - Denizden çıkış, - Katılımcılar ile röportaj, Dondurucu soğukta Kuzey Denizi'ne girdiler- Belçika'nın Ostend kentinde binlerce kişi 2016'nın ikinci gününde dondurucu soğukta denize girdi Belçika'da binlerce kişi dondurucu soğuğa aldırmadan yeni yılın ikinci gününde Kuzey Denizi'ne girdi.Ostend kentinde 1987 yılından beri yapılan Nieuwjaarsduik (yeni yılda dalış) adlı etkinliğe izleyicilerle beraber bu yıl yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Okyanusların temiz tutulmasına dikkat çekmek için düzenlenen aktivitede bazı Belçikalılar, ilginç kostümleri ile yer aldı. Denize girmeden önce katılımcılar, sahile alınarak hep beraber ısınma hareketleri yaptı. Bu sırada ilginç görüntüler kaydedilirken, saat 15.00'i gösterdiğinde verilen işaretle beraber aralarında çocuk ve yaşlıların da olduğu binlerce kişi, yaklaşık 200 metrelik bir mesafeden denize doğru koşmaya başladı. Dondurucu soğukta denize girenlerden bazıları hemen çıkmayı tercih ederken, bazıları da suda daha fazla kaldı. Katılımcılar, AA muhabirine, çok eğlendiklerini ve denize gitmeyi soğuğa karşı bir meydan okuma olarak gördüklerini söyledi. Etkinlik sırasında en az 6 ambulans hazır bekletilirken, katılımcıların fazla açılmasını önlemek ve boğulmaların önüne geçmek için polis ve sahil koruma ekipleri önlem aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kuzey Denizi Belçika Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title