Haberler

Doğalgaz Hattı İçin Melikgazi İş Başında!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak Koramaz Vadisi Unesco koruması altına alınması için başlatılan çalışmanın bir devamı olarak bu bölgenin doğalgaz hatta için özel çalışma başlattıklarını söyledi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak Koramaz Vadisi Unesco koruması altına alınması için başlatılan çalışmanın bir devamı olarak bu bölgenin doğalgaz hatta için özel çalışma başlattıklarını söyledi.

Koramaz Vadisi projesinin bir an önce uygulanabilmesi için alt yapı çalışmalarının bir an önce tamamlanması gerektiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, Belediye Meclis kararı ile Kayserigaz şirketi ile yapılan görüşmeler neticesinde bu bölgeye belediye desteği ile öncelik verileceğini kaydetti.

Kaski, PTT, Kçetaş, Doğalgaz gibi alt yapı yatırımlarında belediyelerin katkı ve desteğinin işi hızlandırdığını ifade eden Başkan Büyükkılıç, "Koramaz Vadisi UNESCO Dünya Mirasına Aday olası için 2015 yılında başlatılan çalışma şu anda son aşamaya geldi. Belediye olarak Koramaz Vadisi'nin Unesco Dünya Kültür Mirasına adaylığı için oluşturulan Rapor neticesinde alt yapı çalışmalarının başlanacaktır. Amacımız tarih, doğa, biyolojik çeşitlilik, mimari yapı, dini yapılar gibi pek çok mirası barındıran Koramaz vadisinin bir bütün olarak değerlendirilmesi ve şehrimize kazandırılmasıdır" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Memduh Büyükkılıç Melikgazi Unesco Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title