Haberler

Diyarbakır Şehit Üsteğmen Öncel Törenle Memleketine Uğurlandı

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi kırsalında dün PKK'lıların roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla gerçekleştirdiği saldırıda şehit olan üsteğmen Murat Taylan Öncel, düzenlenen törenle memleketi Sivas'a uğurlandı.

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi kırsalında dün PKK'lıların roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla gerçekleştirdiği saldırıda şehit olan üsteğmen Murat Taylan Öncel, düzenlenen törenle memleketi Sivas'a uğurlandı. Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy ve beraberindeki komuta kademesi, aynı çatışmada yaralanan askerleri hastanede ziyaret etti. Silvan'da şehit olan Üsteğmen Murat Taylan Öncel için Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi ek binada uğurlama töreni düzenlendi. Törene Vali Hüseyin Aksoy, 7'inci Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Ali Sivri, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Demir, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, vali yardımcıları ve kurum amirleri katıldı. Şehit Üsteğmen Öncel'in naaşının alana getirilmesiyle başlayan tören, yapılan konuşma ve ardından okunan dualarla devam etti. Şehit Üsteğmen Murat Taylan Öncel'in naaşı daha sonra toprağa verilmek üzere memleketi Sivas'a uğurlandı. Vali Aksoy ve beraberindeki komutanlar daha sonra Silvan Kazan Dağı bölgesinde yaşanan çatışmada yaralanan ve burada tedavi altına alınan yaralı askerleri ziyaret etti. Hastane görevlilerinden yaralı askerler hakkında bilgi alan Vali Aksoy, yaralı askerler ile yakından ilgilendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Aksoy Diyarbakır Silvan Sivas Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
title