Haberler

Dijitalleşen Dünya Bilgi'de Konuşulacak

İSTANBUL Bilgi Üniversitesi ve MediaCat program ortaklığıyla yürütülen akademi ve sektörün önde gelen isimlerinden oluşan kadrosu ile MarkaOkulu, iş hayatı ve insan ilişkilerinde dijitalin güncel etkilerini 'Dijitalin Serüveni' seminerinde ele alacak.

İSTANBUL Bilgi Üniversitesi ve MediaCat program ortaklığıyla yürütülen akademi ve sektörün önde gelen isimlerinden oluşan kadrosu ile MarkaOkulu, iş hayatı ve insan ilişkilerinde dijitalin güncel etkilerini 'Dijitalin Serüveni' seminerinde ele alacak. 25 Nisan'da santralistanbul Kampüsü'nde gerçekleştirilecek etkinlikte sektörün önde gelen isimleri dijital dünyanın bugünü ve yarınını mercek altına alınacak.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Pazarlama İletişimi/ MarkaOkulu Yüksek Lisans Programı geçen yıl 'Tüketici Serüveni' başlığıyla ilk kez düzenlediği etkinliklerini bu yıl 'Dijitalin Serüveni' ile sürdürüyor. Etkinlikte dijitalin insan hayatına etkisinin yanı sıra teknolojiye bağlı olarak değişen ve gelişen sosyal ilişkiler ile veri mühendisliği de ele alınacak.

İki ayrı oturumda gerçekleştirilecek etkinliğin birinci bölümü İstanbul Bilgi Üniversitesi Pazarlama İletişimi / MarkaOkulu Yüksek Lisans Programı Direktörü ve Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gresi Sanje'nin 'Gözetim Kapitalizmi ve Veri Endüstrisi' başlıklı açılış konuşması ile başlayacak. BİLGİ Öğretim Görevlisi ve FutureBright Group Kurucu Ortağı Akan Abdula'ın 'Algoritmalar ve Geleceğin İş Kültürü' başlıklı konuşması ile devam edecek birinci oturumda son olarak BİLGİ Öğretim Görevlisi ve TBWA Reklam Ajansı Medya Sorumlusu Nüzhet Algüneş 'Yeni İnsan, Yeni Medya' başlıklı konuşması ile katılımcılarla buluşacak.

Etkinliğin ikinci oturumu BİLGİ Öğretim Görevlisi ve MediaCat Genel Yayın Yönetmeni Pelin Özkan'ın moderatörlüğünde başlayacak.  Hopi Genel Müdürü Onur Erbay, MediaMarkt Türkiye Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Çağanur Atay Uçtu ve VakıfBank Kurumsal İletişim Başkanı Arzu Örsel'in katılımları ile gerçekleşecek olan 'Dijital İşimizi Nasıl Dönüştürdü?' başlıklı panelde dijitalleşen dünyada iş dünyasının nasıl şekillendiği tartışılacak. Etkinlik BİLGİ Öğretim Görevlisi, Yazar ve Seslendirme Sanatçısı Yekta Kopan'ın 'Bizi Biz Yapan Hikayeler' başlıklı konuşması ile son bulacak.

Katılım ve detaylı bilgi için üniversitenin internet adresi ziyaret edilebilir.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title