Haberler

Dha İstanbul Bülteni - 1

1- SICAKTAN BUNALAN İSTANBULLULAR AKŞAM SAHİLLERE KOŞTUHaber-Kamera: Mehmet İlkay ÖZER / İstanbul DHAİstanbul'da yüksek sıcaklardan bunalanlar, akşam saatlerinde kendilerini dışarı attı.

1- SICAKTAN BUNALAN İSTANBULLULAR AKŞAM SAHİLLERE KOŞTU

Haber-Kamera: Mehmet İlkay ÖZER / İstanbul DHA

İstanbul'da yüksek sıcaklardan bunalanlar, akşam saatlerinde kendilerini dışarı attı.

Son bir haftadır İstanbul'da sıcaklık değerleri sürekli arttı. Akşam saatlerinde havanın serinlemeye başlamasıyla İstanbullular soluğu deniz kenarında aldı. Bostancı sahiline gelenlerden bazıları çimlerin üzerinde attı kendini, kimi de ailesi ve arkadaşlarıyla piknik yaptı.

Sahil boyunca yürüyenlerin yanı sıra bisikletliler de yollardaydı. Bazı olta balıkçılarının da kıyıda balık tuttuğu görüldü.

Görüntü Dökümü:

--------------------------

-Sahil şeridinde yürüyenler

-Çimenlerin üzerinde uzananlar

-Balık tutanlar

-Piknik yapanlar

-Genel ve detay görüntüler

29.06.2017 - 23.26 Haber Kodu : 170629226

===========================

2- PENDİK VE TUZLA'DA UYUŞTURUCU OPERASYONU

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Pendik ve Tuzla'da önceden belirlenen 10 adrese uyuşturucu operasyonu düzenledi.

Adreslerde yapılan aramalarda kalaşnikof tüfek, 2 adet tabanca ve satışa hazır uyuşturucu madde ele geçirildi.

Haber-Kamera: Soner HASIRCIOĞLU /İSTANBUL DHA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri eş zamanlı olarak Pendik ve Tuzla'da daha önce belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Operasyona çok sayıda sivil polis katılırken, özel harekat polisi de destek verdi. Sabah saatlerinde Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu önünde toplanan polis ekipleri daha önce belirledikleri 10 adrese doğru yola çıktı. Operasyon kapsamında Tuzla, Postane Mahallesi, Kerem Sokak üzerinde bulunan bir apartmanın giriş katına özel harekat polisi yardımıyla girildi.  Adrese yapılan baskında çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

ARAMALARDA KALAŞNİKOF TÜFEK,TABANCA VE SATIŞA HAZIR UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Adreslerde yapılan aramalarda  kalaşnikof tüfek ve 2 adet tabanca ile çok sayıda mermi ele geçirildi. Polisin ekipleri baskın yaptığı adreslerde satışa hazır uyuşturucu madde de ele geçirdiği öğrenildi. Operasyona hassas burunlu Eros ve Kara isimli Narkotik köpekleri de katıldı. Özel harekat polisi aramalar sırasında çevrede kuş uçurtmadı.  Operasyonda polis ekiplerinin adreslerdeki aramalar devam ederken, gözaltına alınan şüphelilerin de sorgulanmak üzere İstanbul emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüğü öğrenildi.

Görüntü Dökümü:

-----------------------

Polisin operasyona gidişi

Özel harekat polisinin adrese girişi

Narkotik polis köpeğinden görüntü

Gözaltına alınan şahışlar

Özel harekatın önlemi

-Ele geçirilen silahların fotosu

Genel ve detaylar

30.06.2017 - 07.33 Haber Kodu : 170630012

============================

3 - BEYKOZ'DA KORKUTAN GECEKONDU YANGINI

Haber-Kamera: Soner HASIRCIOĞLU İSTANBUL DHA

Beykoz'da gece saatlerinde bir gecekonduda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın sonrası dumandan 2 kişi hafif şekilde etkilenirken, gecekonduda da maddi hasar meydana geldi. Olay, Beykoz Soğuksu Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece saat 03: 00 sıralarında Gazi Tufan Durak Sokak'ta bulunan bir gecekondu da henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Mahalle sakinleri komşularının evinden alevlerin yükseldiğini görünce hemen yardıma koştu. Önce komşularını uyandıran mahalle sakinleri, daha sonra da durumu hemen itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine Beykoz, Çavuşbaşı ve Kavacık İtfaiye Amirliğine bağlı ekipler sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede önlem alırken, itfiaye ekipleri de alev alev yanan gecekonduya müdahale etti. Sağlık ekipleri de herhangi bir olumsuzluğa karşı hazır bekledi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 30 dakikalık çalışması sonucu yanan gecekondu tamamen söndürülerek soğutma çalışması yapıldı. Yangın da dumandan hafif şekilde etkilenen 2 kişiye hazır bekleyen ambulansta müdahele edildi. Yangın sonrası herhangi bir can kaybı yaşanmazken, yanan gecekondu da maddi hasar meydana geldi. Gecekonduda çıkan yangın bir mahalle sakininin cep telefonu görüntülerine yansıdı. Görüntülerde sokak içerisinde bulunan gecekondunun çatısının alev alev yandığı görülüyor. İtfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini araştırıken, polis ekiplerinin de olayla ilgili soruştuma başlattığı öğrenildi.

Görüntü Dökümü:

------------------------

(CEP TELEFONU KAMERASI)

Vatandaşın çektiği cep telefonu görüntüsü

Gecekondunun alev alev yanması

Genel ve detaylar

(AKTÜEL)

Olayın meydana geldiği yer

İtfaiye ekiplerinin çalışması

Ambulanstan görüntü

Genel ve detaylar

30.06.2017 - 05.13 Haber Kodu : 170630010

==========================

4 - ZEYTİNBURNU'NDA 'LAF ATMA' CİNAYETİ; 2 ÇOCUK TUTUKLANDI

Haber: Çağatay KENARLI / İstanbul DHA

Zeytinburnu'nda 'Laf atma' meselesi yüzünden çıktığı öne sürülen tartışmada, Afgan uyruklu 16 yaşındaki bir çocuk öldürüldü. Olayla ilgili 2 çocuk tutuklandı.

Olay, bayramın ikinci gününde Zeytinburnu Yeşiltepe Mahallesi'nde meydana geldi. Afgan uyruklu Oumidullah Habibi iddiaya göre, Ömer A.'nın (16) kız arkadaşı 14 yaşındaki S.S.'ye laf attı. Durumdan haberdar olan Ömer A., arkadaşı Mehmet Sait K. (16) ile birlikte Habibi'yi yolda durdurdu. Yaşanan kısa süreli tartışmanın ardından çıkan kavgada Oumidullah Habibi bıçaklanarak hayatını kaybetti; 2 çocuk kayıplara karıştı. Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Ömer A. ve Mehmet Sait K.'yı yakalayarak gözaltına aldı. Zeytinburnu Çocuk Büro Amirliği'ndeki işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen 2 kişi tutuklandı.

Görüntü Dökümü

-------------------------

(Güvenlik Kamerası)

-Ömer A. ve Mehmet Sait K.'nın olaydan sonra kaçması

29.06.2017 - 19.46 - Haber Kodu : 170629204

==========================

5- ÇEKMEKÖY'DE SİLAHLI KAVGA: 1 YARALI

Haber-Kamera: Uğur Ayazsın / İstanbul DHA

Çekmeköy'de sokak ortasında yaşanan silahlı kavgada 1 kişi ağır yaralandı.

Olay, Çekmeköy Turgut Özal Caddesi Kader Sokak'ta saat 18.30'da meydana geldi. Adem Vanlıoğlu ile Nevzat Yener sokak ortasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışma kavgaya dönüşünce Yener, yanında bulunan tabancayla Adem Vanlıoğlu'nu göğsüne 1 el ateş ederek yaraladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine kısa sürede polis ve sağlık ekipleri geldi. Ağır yaralan Vanlıoğlu, ambulansla Ümraniye Devlet Hastanesi'ne götürüldü.  Nevzat Yener ise polisler tarafından ateş ettiği ruhsatsız tabancayla birlikte olay yerinde yakalandı.

Görüntü Dökümü

-----------------------

-Olayın olduğu sokak

-Polisler

-Çevredekiler

-Röportaj

-Genel ve detay

29.06.2017 - 19.57 - Haber Kodu : 170629205

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mehmet Sait Zeytinburnu Beykoz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title