Haberler

Devrilen Soba Borusu Yangın Çıkardı

Yalova'da bir evde soba borusunun devrilmesi sonucu çıkan yangın paniğe neden oldu.

Yalova'da bir evde soba borusunun devrilmesi sonucu çıkan yangın paniğe neden oldu. İtfaiye tarafından söndürülen yangın sonucu evdeki eşya kullanılamaz hale geldi.

İsmet Acar Caddesi Çeşme Sokak'taki Gülen Apartmanı'nın ikinci katındaki 4 numaralı dairede oturan Ebru ve Şerif Özata çifti, soğuk hava nedeniyle sobayı yaktı. Mutfakta yemek hazırlayan Ebru Özata, evde yalnızken, soba borusunun devrildiğini ve oturma odasında yangın çıktığını fark etti. Yangının büyümesi sonucu apartman sakinleri dumandan etkilenerek kendilerini dışarıya attı.

İhbar üzerine gelerek alevlere müdahale eden Yalova Belediyesi İtfaiyesi ekipleri, apartmanın üçüncü katında oturan bir kişiyi de merdivenle kurtardı. Olay nedeniyle şoka giren Ebru Özata'yı komşuları teselli etti. İtfaiyenin 3 araçla müdahale ederek kısa sürede söndürdüğü yangını çevredekiler de meraklı bakışlarla izledi. Yangında evdeki eşya kullanılamaz hale geldi. - Yalova

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yalova Çeşme Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title