Haberler

Depremde Ölen Öğretmenler Anıldı

Van ve Erciş'i vuran depremlerde hayatını kaybeden 75 öğretmen için mevlit okutulup, dua edildi.

Van ve Erciş'i vuran depremlerde hayatını kaybeden 75 öğretmen için mevlit okutulup, dua edildi. Bazı öğretmenlerde ölen meslektaşları için gözyaşı döktü.

Van Öğretmenler Derneği, depremde hayatını kaybeden 75 öğretmeni andı. Öğretmen için mevlit okutulup, dua edildi. Ölen öğretmenlerin fotoğraflarıyla birlikte özgeçmişlerinin sinevizyonda gösterilmesi sırasında bazı meslektaşları gözyaşlarını tutamadı. Van Öğretmenler Derneği Başkanı Adnan Şen, 64'ü kadrolu 11 sözleşmeli 75 öğretmenin depremde hayatını kaybettiğini belirterek, "Yarın öğretmenler günü. Bizim için hem hüzünlü hem de buruk olacak. Öğrencisiz bir öğretmenler günü olacak. Biz bugün onları anmak için biraraya geldik. Allah böyle bir felaketleri bir daha yaşatmasın" dedi.

ÖĞRETMENLER CEM İLE SEBAHATTİN'İ DE UNUTMADI

Bu arada ölen meslektaşlarını anan öğretmenler depremde hayatını kaybeden Doğan Haber Ajansı Muhabirleri Cem Emir ve Sebahattin Yılmaz'ı da unutmadı. Ölen öğretmenler için hazırlanan sinevizyon gösterisinin sonunda Emir ve Yılmaz'ın fotoğrafları ekrana yansıtıldı. Öğretmenler, ölen iki gazeteci için de dua etti.

MÇ,TG (FK/RT) - Van

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title