Haberler

Denizli'de kayıp engelli şahıs sağ olarak bulundu

Güncelleme:

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde kaybolan zihinsel ve bedensel engelli Veli Say, 2 gün sonra kent merkezinde sağ olarak bulundu. Polis ekipleri tarafından alınan Say, ifadesi alındıktan sonra ailesine teslim edilecek.

Denizli'nin Sarayköy ilçesindeki ikametinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan zihinsel ve bedensel engelli şahıs, 2 gün sonra kent merkezinde sağ olarak bulundu.

Sarayköy ilçesi Atatürk Mahallesi'nde ablasının yanında kalan zihinsel ve bedensel engelli olduğu belirtilen Veli Say'dan (51) Pazar günü saat 17.00'dan itibaren haber alınamıyordu. İki gündür kayıp olarak aranan Say'ın bulunması amacı ile ekipler arama çalışması başlattı. İl merkezinde yoğunlaşan çalışmalar sonucunda Veli Say'dan sevindirici haber geldi.

Veli Say'ı gördüğünü söyleyen bir vatandaşın ihbarı üzerine hareket geçen emniyet güçleri, onu 2 gün sonra sağ olarak buldu. Polis ekipleri Say'ı Denizli merkezde bulunduğu yerden alarak ifadesi alınmak üzer karakola götürüldü. Say'ın işlemleri bittikten sonra Sarayköy'deki ablasına teslim edileceği belirtildi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sarayköy Denizli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title