Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye, Bugünlere Akrebin Kıskacından Geçerek Gelmiştir"

- İftar programı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması İftar programına katılanlardan görüntüler SAMSUN - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'da gençler ve sporcularla iftar yaptı.

- İftar programı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması

İftar programına katılanlardan görüntüler SAMSUN - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'da gençler ve sporcularla iftar yaptı. (4)

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Şayet bugün Filistin davasını sahiplenen, Afrika'ya el uzatan, Orta Asya ve Balkanlar'daki kardeşlerine sahip çıkan bir Türkiye varsa, bu ekonomi ile beraber diplomaside de imza attığımız zaferlerin meyvesidir."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Şayet bugün dünyanın neresinde olursa olsun haksızlık, hukuksuzluk, adaletsizlik karşısında sesini yükseltebilen bir Türkiye varsa bu hepimizin ortak başarısıdır."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Gençlere) Siz sahip çıktığınız sürece bu vatan batmayacak, bu milletin fertleri arasına nifak girmeyecektir."

Erdoğan: "Türkiye bugünkü seviyelere akrebin kıskacından geçerek gelmiş tüm kazanımlarını bedel ödeyerek elde etmiştir. Bu kazanımlar size emanettir"

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Samsun Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title