Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Gardrop Atatürkçüleri yıllarca bu ülkeyi 2. sınıf demokrasi ve ekonomiye mahkum etmişlerdir"

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Gardrop Atatürkçüleri yıllarca bu ülkeyi 2. sınıf demokrasi ve ekonomiye mahkum etmişlerdir" "Cumhuriyetimizin 100.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Gardrop Atatürkçüleri yıllarca bu ülkeyi 2. sınıf demokrasi ve ekonomiye mahkum etmişlerdir"

"Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü, manasına ve önemine yakışır bir şekilde 85 milyon olarak hep birlikte büyük bir gururla kutladık"

"İstanbul Boğazı'ndaki geçit törenimiz, donanmamızın gücünü göstermesinin yanında stratejik önemli mesajlar da içeriyordu"

"Türkiye hayatta kalabilmek için başta savunma sanayii olmak üzere her alanda güçlü olmak zorundadır"

"Kimseye düşman olmadan ordumuzu güçlendireceğiz"

"Milleti dışlayan, milletin olmadığı soğuk törenler yerine Cumhuriyetimizi ruhuna uygun şekilde, halkımızla omuz omuza kutladık"

"Ayrıca günlendir kutlamalarla ilgili yalan yanlış bilgi yayarak, milletin ensesinde boza pişirenlere de cevabımızı en güzel şekilde verdik"

ANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de gerçekleştirilen Kabine toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü, manasına ve önemine yakışır bir şekilde 85 milyon olarak hep birlikte büyük bir gururla kutladık. İstanbul Boğazı'ndaki geçit törenimiz, donanmamızın gücünü göstermesinin yanında stratejik önemli mesajlar da içeriyordu. Türkiye hayatta kalabilmek için başta savunma sanayii olmak üzere her alanda güçlü olmak zorundadır. Kimseye düşman olmadan ordumuzu güçlendireceğiz. Milleti dışlayan, milletin olmadığı soğuk törenler yerine Cumhuriyetimizi ruhuna uygun şekilde, halkımızla omuz omuza kutladık. Ayrıca günlendir kutlamalarla ilgili yalan yanlış bilgi yayarak, milletin ensesinde boza pişirenlere de cevabımızı en güzel şekilde verdik. Gardrop Atatürkçüleri yıllarca bu ülkeyi 2. sınıf demokrasi ve ekonomiye mahkum etmişlerdir"

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Demokrasi Mahkum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title