Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan Festival Alanını Gezdi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vatandaşlar tarafından karşılanması, - Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Karşıyaka Kültür Sanat Derneği'nin düzenlediği festivalin açılış kurdelesini kesmesi, - Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın festival alanını gezmesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan KKTC'de- Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı'nın verdiği çalışma yemeğine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın verdiği çalışma yemeğine katıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vatandaşlar tarafından karşılanması, - Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Karşıyaka Kültür Sanat Derneği'nin düzenlediği festivalin açılış kurdelesini kesmesi, - Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın festival alanını gezmesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan KKTC'de- Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı'nın verdiği çalışma yemeğine katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın verdiği çalışma yemeğine katıldı. Erdoğan, Çamlıbel'deki KKTC Su Temin Projesi Geçitköy Barajı açılış töreninin ardından, Girne'ye geçerek, Karşıyaka Kültür Sanat Derneği'nin düzenlediği festivalin açılış kurdelesi ne kesti.Festivalin birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşliğe vesile olması temennisinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile festival alanını gezdi, vatandaşlarla selamlaştı. Girne'deki Merit Park Otel'de KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı'nın verdiği basına kapalı çalışma yemeğine katılan Erdoğan, yemeğin yapıldığı otelden ayrılırken kendisini bekleyenlerle kısa bir süre sohbet etti. "Suyu gökten indiren Rabbimize hamd, onu bize türlü cefa ile ulaştıran Anavatanımıza ve onun Reisine şükran yakışır" yazılı pankart açan Kıbrıslı bir grup daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğraf çektirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Mustafa Akıncı Karşıyaka Girne Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title