Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan Esenler'de Millet Bahçesini Gezdi

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılışını gerçekleştirdiği 15 Temmuz Millet Bahçesini gezdi. Erdoğan, gençlerin söylediği, "Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda" şarkısına eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılını gerçekleştirdiği 15 Temmuz Millet Bahçesini gezdi. Erdoğan burada çalınıp söylenen şarkıya eşlik etti.

ERDOĞAN, "BERABER YÜRÜDÜK BİZ BU YOLLARDA" ŞARKISINA EŞLİK ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Esenler'de 15 Temmuz Millet Bahçesi ile yapımı tamamlanan tesis ve projelerin toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan, açılış sonunda kendi kullandığı araçla 15 Temmuz Millet Bahçesi'ni gezdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerin söylediği, "Beraber Yürüdük Biz Bu Yollarda" şarkısına eşlik etti.

GENÇLERLE BOL BOL SOHBET ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenler "15 Temmuz Millet Bahçesi" ve yapımı tamamlanan tesis ve projelerin açılışını gerçekleştirdi. Erdoğan açılış töreninin ardında, "15 Temmuz Millet Bahçesi"ni gezdi. Atv aracı sürerek gezen Erdoğan ve beraberindekilere gençlerin sohbet etmesi için tasarlanan otobüste çay simit ikram edildi. Erdoğan buradaki gençlerle sohbet edip onlarla fotoğraf çektirdi. Erdoğan Millet Bahçesine dikilen bir ağaca toprak atıp, onu suladı. Erdoğan, Millet Bahçesi'nde Esenler Sanat Evi'nden Özkan Korkmaz ve kursiyerleri tarafından çalınıp söylenen "Beraber yürüdük biz bu yollarda" adlı şarkıya eşlik etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Millet Bahçeleri 15 Temmuz Esenler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title