Haberler

Çorum Polisinden Kaçak Sigara ve Uyuşturucu Operasyonu

Çorum polisi tarafından düzenlenen iki ayrı operasyonda 44 bin 500 paket kaçak sigara ve 4 kilo 860 gram kubar esrar ele geçirildi.

Çorum polisi tarafından düzenlenen iki ayrı operasyonda 44 bin 500 paket kaçak sigara ve 4 kilo 860 gram kubar esrar ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre bir istihbaratı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, Doğu illerinden İstanbul'a kaçak sigara sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaştı. Ekipler bir süre takip ettikleri T.K. idaresindeki aracı Osmancık ilçesinde durdurdu. Operasyonda değişik markalarda 44 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenleyen KOM ekipleri, Ankara'dan Çorum'a gelen Y.K. ve S.Ü. isimli şahısları takibe aldı. Operasyonda 310 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Ekipler ayrıca, Doğu illerinden Batı illerine uyuşturucu madde sevk edileceği bilgisi üzerine N.K. ve I.K. isimli şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 4 kilo 550 gram kubar esrar ele geçirildi.

Operasyonlarda gözaltına alınan 7 kişi, emniyette ifadelerinin alınmasının ardından haklarında düzenlenen soruşturma evrakı ile birlikte adli makamalara sevk edildi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title