Haberler

Çöp Ev Hayvanat Bahçesini Aratmadı: 30 Köpek, 17 Kedi, 13 Fare.....

Haber.Mahalle sakinlerinin koku şikayeti üzerine Ferit Bey Sokak da bulunan ahşap eve giden belediye ekipleri, evde annesi ve kızıyla yaşayan Esin Yavaşçalar'ın oluşturduğu çöp ev ve mini hayvanat bahçesi karşısında şok oldular.

Haber: Cengiz ÇOBAN-İSTANBUL-DHA

Mahalle sakinlerinin koku şikayeti üzerine Ferit Bey Sokak da bulunan ahşap eve giden belediye ekipleri, evde annesi ve kızıyla yaşayan Esin Yavaşçalar'ın oluşturduğu çöp ev ve mini hayvanat bahçesi karşısında şok oldular. Evi temizlik ekipleriyle birlikte tahliye eden ekipler, ailenin beslediği 30 köpek, 17 kedi, 13 fare, 3 hamster, 6 kaplumbağa, 3 papağan ve kirpiye el koydu. Harabe haline dönen, böcek ve çöp dağlarının oluşturduğu evi 3 saatte boşaltan ekipler, çalışma sırasında kokudan zor anlar yaşadılar. Tahliye sırasında mahalle sakinleri de hem çıkan hayvanlar hem de çöpler nedeniyle büyük şaşkınlık yaşadı.

Tahliye işleminde hayvanlara el koyan Kadıköy Belediyesi Veterineri Süleyman Erçin, köpek ve kedilerin Kadıköy Belediyesi'ne ait barınak da kontrolden geçirildikten sonra barındırılacağını, diğer hayvanların ise Çevre ve Orman Bakanlığı yetkililerine teslim edileceğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadıköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title