Haberler

Çocuklar Terörden, Geçmiş Öğretilerek Uzak Tutulacak Çocuklar Terörden, Geçmiş Öğretilerek Uzak Tutulacak

Adana'da Yasadışı Gösterilerin Yaşandığı Mahallelerdeki Okullardan Seçilen 80 Öğrenci, Valilik Tarafından Düzenlenen 'çiçek Tutan Eller Projesi Kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Tarafından Uygulanan 'şanlı Tarihimize Yolculuk' Adlı 5 Günlük Gezi İçin Çanakkale'ye Gönderildi.

Adana'da yasadışı gösterilerin yaşandığı mahallelerdeki okullardan seçilen 80 öğrenci, Valilik tarafından düzenlenen 'Çiçek tutan eller projesi kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü tarafından uygulanan 'Şanlı tarihimize yolculuk' adlı 5 günlük gezi için Çanakkale'ye gönderildi.

Uğur Mumcu Meydanı'nda düzenlenen törene Adana Vali Yardımcısı Halis Aslan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı. Geziye, kentte terör örgütü lehine yapılan yasadışı gösterilerin düzenlendiği Şakirpaşa, Barboros, 19 Mayıs mahallelerinde oturan öğrenciler katılıyor. 5 gün sürecek gezide öğrencilerin Ankara, İstanbul, Tekirdağ ve Çanakkale'de tarihi mekanları ziyaret edeceği belirtildi.

Vali Yardımcısı Halis Aslan, proje kapsamında bin 650 öğrencinin çeşitli etkinliklere katıldığını belirtti. Gençleri geleceğe ruhsal yönden hazırlamanın çok önemli olduğunu belirten Aslan, "bu çocuklarımız çok güzel bir geziye gidiyorlar. Gelecek için çocuklarımızı bedensel ve ruhsal yönden tam olarak hazırlamalıyız. Bedensel olarak gelişen çocuklarımızın ruhları da bu gezilerle düzeltilecek. Bu çocukların gelecekte Adana'ya çok büyük desteği olacak" dedi.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez ise gençlerin geçmişini bilmesinin geleceği için çok önemli olduğunu söyledi. Tüm öğrencilerin vatanına milletine ve ailesine bağlı olarak yetişmesini istediklerini belirten Kesmez, "Çocuklarımız geçmişini bilmiyorsa yaşam yolunda sendeleyip düşerse kalkamayabilir. Ancak, geçmişini biliyorsa düşse de kendi başına kalkabilir. Bu yüzden öğrencilerimizin gittiği gezi gelecekleri için çok önemli diye konuştu. Geziye giden Bülent Uymazbaş isimli öğrencinin annesi Günsu Uymazbaş ise yaptığı konuşmada, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerine başta kendi çocuğu olmak üzere tüm öğrencileri suçtan uzak tuttukları için teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardından öğrenciler 4 öğretmen ve 6 polis memuru ile 2 otobüs yola çıktı.

GÖRÜNTÜ GEÇİLECEK

Haber-Kamera: Murat KİBRİTOĞLU/ ADANA,(DHA)

=======================================================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title