Haberler

Tekirdağ Cinayetinin Baş Şüphelisi Tutuklandı

Güncelleme:

Tekirdağ'da kaybolduktan 6 yıl sonra kemikleri bulunan Meral Yapıcı ve Nefise Kıran cinayetiyle ilgili gözaltına alınan Göksel Yapıcı tutuklandı.

Tekirdağ’da kaybolduktan 6 yıl sonra kemikleri bulunan Meral Yapıcı (19) ve Nefise Kıran (17) cinayetiyle ilgili gözaltına alınan 5 kişi’den biri olan Meral Yapıcı’nın amcaoğlu Göksel Yapıcı ‘Kasten adam öldürme’ suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine konuldu.

Tekirdağ’da kaybolduktan 6 yıl sonra bir deniz kenarındaki bağevinin yanındaki iskelede kemikleri bulunan Meral Yapıcı (19) ve Nefise Kıran (17) cinayetiyle ilgili gözaltına alınan Meral Yapıcı’nın amcaoğlu Göksel Yapıcı Nefise’nin sevgilisi olduğu iddia edilen Talip E. (38), Meral’in sevgilisi olduğu iddia edilen bilgisayarcı Uğur O., genç kızların arkadaşı olan Serkan A. (38) ve Bahar Ç. (26) adliyeye sevk edildi. Diğer 4 kişi savcılık sorgusundan sonra serbest bırakılırken baş şüpheli Göksel Yapıcı, tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkeme sevk edildi.Mahkemede de poliste ve savcılıkta olduğu gibi sessiz kalmayı tercih eden şizofren hastası Göksel Yapıcı, kısa ifadesinde “Ben kimseyi öldürmedim. Bir şey bilmiyorum. Suçum yok.” dedi.2 kızın telefon sinyalinin bağevinde kesildiği esnada bağevinden Yapıcı’nın telefon sinyalinin geldiğini delillerinin değerlendiren mahkeme Yapıcı’nın ‘Kasten adam öldürme’ suçlaması ile tutuklanmasına karar verdi.Adliye önünde konuşan Göksel Yapıcı’nın akrabası Tülay Yapıcı, “Göksel hastaydı. Hiçbirşeyden haberi yok. Televizyon bile izlemiyor. Kemiklerin bulunduğunu bile bilmiyordu. Annesi de hasta hasta.” dedi.Zanlının avukatı Nasuh Tokat ise adliye çıkışı gazetecilere yaptığı açıklamada, “Poliste ve savcılıkta olduğu pek fazla konuşmadı. ‘Ben kimseyi öldürmedim’ dedi. Fazla bir şey söylemedi.” dedi.‘Kasten adam öldürme’ suçlamasıyla tutuklanan Yapıcı, Tekirdağ T Tipi Kapalı Cezaevi’ne konuldu.

Yapıcı, adliye çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

HABER: FERHAT AKGÜN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tekirdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title