Haberler

Cinayet Zanlısı İş Arkadaşı Çıktı

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi İlçesi'ne bağlı Yeniçiftlik Beldesi'ndeki bir sitenin barında çalışan 50 yaşındaki Murat Ünsal'ı iş yerinde 37 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla 25 yaşındaki iş arkadaşı Metin G., jandarma tarafından...

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi İlçesi'ne bağlı Yeniçiftlik Beldesi'ndeki bir sitenin barında çalışan 50 yaşındaki Murat Ünsal'ı iş yerinde 37 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla 25 yaşındaki iş arkadaşı Metin G., jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Cinayet zanlısı Metin G., iş arkadaşını öldürdükten sonra duş alıp kaçtığını söyledi.

Yeniçiftlik Beldesi'ndeki Doğanay Sitesi'nin barında dün güvenlik görevlisi tarafından ölü bulunan Murat Ünsal'ın cinayet zanlısının 20 gün işe alınan 25 yaşındaki Metin G. olduğu ortaya çıktı. Jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından cinayet zanlısı olarak aranan Metin G.'nin İstanbul'da olduğunu belirledi. Bu sabah kaldığı eve operasyon düzenleyen jandarma ekiplerinin gözaltına aldığı Metin G., cinayeti itiraf etti.

ÖLDÜRDÜM, DUŞ ALDIM KAÇTIM

Yakalanarak Tekirdağ'a getirilen Metin G.'nin Jandarma Komutanlığı'ndaki ifadesinde Murat Ünsal'ı kendisine küfür ettiği için öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Cinayetin ardından duş alıp kaçtığını anlatan zanlı, "İşe girdiğimden bu yana kavga ediyorduk. Olay günü yine aramızda tartışma çıktı. Bana küfür etmeye başlayınca ben de kendimi tutamadım ve ekmek bıçağını alarak bıçaklamaya başladım. Kendimden geçmiştim. Sürekli neresine gelirse bıçaklamaya devam ettim. Kendime geldiğimde ise hemen duş kabinlerinin oraya giderek duş aldım ve daha sonrada kaçtım. Pişmanım böyle olmasını istemezdim" ifadelerini kullandı.

TUTUKLANDI

Jandarma Komutanlığı'ndaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Metin G., gazetecilerin kendisini görüntülememesi için yüzünü kapattı. Savcılık sorgusunun ardından mahkemece tutuklanan Metin G., Silivri Cezaevine konuldu.

37 BIÇAK DARBESİ TESPİT EDİLDİ

Öldürülen Murat Ünsal'ın yapılan ön otopsisinde ilk öldürücü darbeyi kalbinin altına aldığı ve 37 bıçak kez bıçaklandığı tespit edildi. Soruşturma sürüyor. - Ereğlisitekirdağ

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmara Ereğlisi Yeniçiftlik Tekirdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title