Haberler

CHP'li Tarıkulu: Basına Saldırılar Barbarlığın Ötesine Vardı

Mhp İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, İzmir Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaretinde, "Basına yönelik baskılar ve son dönemde şiddeti iyice artan saldırılar barbarlığın ötesine vardı" dedi.

Mhp İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, İzmir Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaretinde, "Basına yönelik baskılar ve son dönemde şiddeti iyice artan saldırılar barbarlığın ötesine vardı" dedi.

MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, İzmir Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Ziyarette İGC Başkan Yardımcısı Murat Attila, yönetim kurulu üyeleri Suavi Yardımoğlu ve Zeynep Gürel hazır bulundu. Yaklaşan genel seçimlerin ve ülke gündeminin değerlendirildiği ziyarette basına yönelik baskılara ve gazetecilere yapılan saldırılara da değinen MHP İzmir Milletvekili Tanrıkulu, "Basına yönelik baskılar ve son dönemde şiddeti iyice artan saldırılar barbarlığın ötesine vardı. İktidar genel seçimlere sayılı günler kala sistematik bir şekilde basını baskı altına almak istiyor. Bunun için de her yolu deniyor. Bu gidişe bir an önce dur denilmelidir. 1 Kasım basın ve ifade özgürlüğünün önündeki tüm engellerin kaldırılması için milat olacaktır" diye konuştu.

"BOYUN EĞMEYECEĞİZ"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İGC Başkan Yardımcısı Murat Attila da, başarı dileklerini ileterek, "Gazetecilere yönelik baskılar öylesine yoğunlaştıki neredeyse her gün bir açıklama yapmak, kınama yayımlamak zorunda kalıyoruz. Basın üzerinde her dönem baskı kurulmaya çalışıldı fakat bu dönemdeki kadar aşikar ve fütursuzca saldırılar olmadı. İGC olarak hiçbir baskıya boyun eğmeden, mücadelemize devam ediyoruz" dedi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Milliyetçi Hareket Partisi Ahmet Kenan Tanrıkulu İzmir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

BAŞLIĞA DİKKAT??????

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title