Haberler

Cesedi Bulunan Kadını da Apartman Yöneticisi Öldürmüş

Güncelleme:

Adana'da ortadan kaybolduktan 12 gün sonra tarlada cesedi bulunan 43 yaşındaki Fadime Çam'ı, tartıştığı komşusu ile araya giren polis memurunu öldürüp intihar eden apartman yöneticisinin öldürdüğü ortaya çıktı.

Merkez Çukurova İlçesi'nin Salbaş Mahallesi'ndeki mesire alanında 17 Mart'ta piknik yapanlar, buğday tarlasında bir kadın cesedi buldu. Yüzü tanınmayacak halde parçalanmış olan cesedin, 5 Mart günü ortadan kaybolan 3 çocuk annesi Fadime Çam'a ait olduğu tespit edildi.

Olayla ilgili soruşturma İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülürken, olay yerinde bulunan boş kovan da Adana Emniyet Müdürlüğü'nün Bölge Kriminal Laboratuarı'na incelemeye alındı.

Yapılan incelemede, boş kovanın 7 Mart'ta Toros Mahallesi Yağmur Apartmanı'nda eski apartman görevlisinin açtığı tazminat davası nedeniyle tartıştığı komşusu ile araya giren Adana Emniyet Müdürlüğü Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memurunı öldürdükten sonra intihar eden apartman yöneticisi Y.K.'nin bu olayda kullandığı tabancadan çıktığı anlaşıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adana Emniyet Müdürlüğü Çukurova Salbaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title