Haberler

Cephanelik Gibi Malzemelerle Yakalanan 50 Taraftara Gözaltı

Gebzespor-eyüpspor Maçına Gelen Gebzeli Taraftarların Üzerinden Çok Sayıda Sopa, Bıçak, Kama ve Balta Çıktı. Polisi Görünce Yanlarındaki Malzemeleri Yola Atan 50 Taraftar, Üst Aramasından Sonra Gözaltına Alındı.

Gebzespor-Eyüpspor maçına gelen Gebzeli taraftarların üzerinden çok sayıda sopa, bıçak, kama ve balta çıktı. Polisi görünce yanlarındaki malzemeleri yola atan 50 taraftar, üst aramasından sonra gözaltına alındı.

Gebzespor'un Eyüpspor'la oynayacağı maç için Eminönü'ne gelen yaklaşık 50 Gebze taraftarı, burada hırdavatçılardan bıçak, balta ve sopa gibi malzemeler aldı. Daha sonra Eyüp'e geçen taraftarlar polisin de dikkatini çekti. Çok sayıda polis ekibi, taraftarları Yunus Eğitim Merkezi'nin bulunduğu bölgede durdurarak üzerlerini aradı. Polisin kendisini arayacağını gören bazı taraftarlar ellerindeki malzemeleri yol kenarındaki yeşillik alana attı. Taraftarları çevik kuvvet ve panzerlerin de desteğiyle Yunus

Eğitim Merkezi'ne alan polis ekipleri, burada üst araması yaptı. Çok sayıda kesici ve delici malzemeyle yakalanan 50 taraftar gözaltına alındı.

(ÖFA-ED-NÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title