Haberler

Cenk Eren Şarkılarını Grand Pasha Girne'de Söyleyecek

Güncelleme:

Kuzey Kıbrıs'ın en yeni gözdesi Grand Pasha, Sevgililer Günü'ne özel menüsü, özel spa paketleri ve eşsiz sahne şovları ile çiftlere unutulmayacak bir tatil yaşatacak.

Kuzey Kıbrıs'ın en yeni gözdesi Grand Pasha, Sevgililer Günü'ne özel menüsü, özel spa paketleri ve eşsiz sahne şovları ile çiftlere unutulmayacak bir tatil yaşatacak. "Sevgililer Günü"nü hafta sonu ile birleştirmek isteyen Grand Pasha misafirleri, 15 Şubat Cumartesi günü Cenk Eren'in aşk şarkıları eşliğinde unutulmaz bir gece geçirecek.

Akdeniz'in mavisi ve Beşparmak Dağları'nın eşsiz manzarasının ev sahipliği yaptığı Kuzey Kıbrıs'ın en yeni 5 yıldızlı oteli Grand Pasha Girne, romantik çiftlere unutamayacakları bir "Sevgililer Günü" sunuyor. Ünlü şarkıcı Cenk Eren 15 Şubat Cumartesi gecesi Grand Pasha Girne'de en güzel aşk şarkılarını sevgililer için söyleyecek.

Sevgilinizi spa terapi ile şımartın

Girne'nin sayılı SPA merkezlerinden biri olan Grand Pasha Girne, "Sevgililer Günü" paketleri ile çiftlere özel spa terapisi ve profesyonel masajların rahatlatıcı etkisini deneyimleme fırsatı sunuyor. Sağlık ve SPA merkezi bünyesinde bulunan masaj odaları, tuz odası, Türk hamamı, sauna, buhar banyosu, dinlenme odası, güzellik ve bakım odası, kapalı yüzme havuzu ve spor salonu ile her türlü ihtiyaca yönelik konforlu bir hizmet anlayışı sunuyor. Konaklama yapacak otel misafirleri Grand Pasha SPA merkezinde masaj paketlerinde %15 masaj indiriminden yararlanabilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cenk Eren Kıbrıs Girne Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title