Haberler

Cenaze Törenine Katıldı

Kılıçdaroğlu Antalya'da (2)CENAZE TÖRENİNE KATILDICHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun Antalya'nın Güzeloba semtinde önceki gün vefat eden babası 75 yaşındaki Asım Erdoğdu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, çok sayıda genel başkan yardımcısı, milletvekili, belediye başkanı ve üst düzey partilinin katılımıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Kılıçdaroğlu Antalya'da (2)

CENAZE TÖRENİNE KATILDI

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun Antalya'nın Güzeloba semtinde önceki gün vefat eden babası 75 yaşındaki Asım Erdoğdu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, çok sayıda genel başkan yardımcısı, milletvekili, belediye başkanı ve üst düzey partilinin katılımıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Güzeloba Yıldırım Beyazıt Camii'ndeki cenaze namazı öncesinde Kılıçdaroğlu ve Baykal cami avlusunda bir süre sohbet etti. Akif Hamza Çebi, Muharrem İnce, Çetin Osman Budak, İlhan Kesici gibi partililerin de bulunduğu camideki sohbet sonrasında, ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. Namazın ardından Erdoğdu'nun cenazesi Güzeloba Mezarlığı'na defnedildi.

Kemal Kılıçdaroğlu, namaz sonrasında Antalya Havalimanı'ndan Ankara'ya dönüş yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Aykut Erdoğdu Deniz Baykal Antalya Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title