Haberler

Çaykur Rizespora 12 Yılda 24 Teknik Direktör

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, yollarını ayırdığı Mehmet Özdilek ile birlikte son 12 yılda 24 teknik direktör değiştirmiş oldu.

– SPOR Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, yollarını ayırdığı Mehmet Özdilek ile birlikte son 12 yılda 24 teknik direktör değiştirmiş oldu. Yeşil mavililerde teknik direktörlerin ortalama ömrü 6 ayla sınırlı kaldı.

Türkiye liglerinde son 12 yılda en fazla teknik direktör değişikliği yapan kulüplerden biri olan Çaykur Rizespor, önce Süper Lig, ardından da 1'inci Lig'de mücadele ettiği 2002-2014 yılları arasında farklı teknik direktörlerle anlaştı. Yeşil mavililer, Süper Lig'e yükselmeden önce 5 yıldır mücadele ettiği 1'inci Lig'de 8 teknik adam değiştirdi.

EN KISA SÜRE 3 HAFTA

Geçen yıl Mustafa Denizli yönetiminde çıktığı Süper Lig'e Rıza Çalımbay ile başlayan Çaykur Rizespor, sezonu Uğur Tütüneker ile bitirdi. Bu sezona başladığı Mehmet Özdilek ile ligin 12'inci haftasında yollarını ayıran Çaykur Rizespor'da 12 yılda 24 teknik direktör değişmiş oldu. Yeşil mavililerde 1.5 yıl ile en uzun süre görev yapan teknik direktör ünvanını da Ümit Kayıhan aldı. Suat Kaya 3, Mehmet Şansal da 5 maç ile en kısa süre çalışanlar listesinde yer buldu.

ÖZDİLEK'İN KARNESİ

Sezona teknik direktör Mehmet Özdilek ile büyük ümitlerle başlayan Çaykur Rizespor, umduğunu bulamadı. Yeşil mavililer, 12 maçta 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 10 puan topladı, 10 gol atıp kalesinde 19 gol gördü. Çaykur Rizespor ligde sahasında oynadığı 6 maçta ise galibiyet alamadı. Yeşil mavililer ligde son 4 maçından ise puansız ayrıldı.

TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞI

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, yollarını ayırdıkları Mehmet Özdilek'in ardından teknik direktör arayışlarının başladığını belirtti. Ferah, "Kulübümüzü başarıya taşıyacak iyi bir isimle anlaşma sağlayacağız. Bu konuda yönetimimiz telmaslarını sürdürüyor" dedi. Yeşil mavililerin listesinde Hikmet Karaman, Sergen Yalçın, Mesut Bakkal, Tugay Kerimoğlu isimlerinin yer aldığı öğrenildi. - Rize

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Özdilek Türkiye Politika Güncel Haberler

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Bakmadan Geçme

Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title