Haberler

Çatışmada 2 Korucu 1 Güvenlik Görevlisi Yaralandı

Şırnak'ta Mayın Patlaması Sonucu 2 Geçici Köy Korucusu, Diyarbakır'ın Dicle İlçesinde İse Teröristlerle Girilen Çatışmada 1 Güvenlik Görevlisi Yaralandı.

Şırnak'ta mayın patlaması sonucu 2 geçici köy korucusu, Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde ise teröristlerle girilen çatışmada 1 güvenlik görevlisi yaralandı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Şırnak'ın merkez ilçesi dağlık arazi kesiminde güvenlik güçlerince yapılan arazi araması esnasında, teröristlerce döşenen mayının patlaması sonucu 2 geçici köy korucusunun hafif şekilde yaralandığı belirtildi. Diyarbakır'ın Dicle ilçesi dağlık arazi kesiminde ise bir grup terör örgütü mensubu ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, bir güvenlik görevlisinin yaralandığı kaydedildi. Açıklamada, Mardin'in Nusaybin ilçesi dağlık arazi kesiminde, terör

örgütü mensuplarınca araziye döşenen ve birbirine paralel olarak tuzaklanmış, içerisinde amonyum nitrat bulunan birer kilogramlık 2 adet el yapımı patlayıcı madde düzeneği bulunduğu, düzeneklerin yerinde imha edildiği bildirildi.

(SC-MAY-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title