Haberler

CardFinans, Pazarda İkinciliğe Yükseldi

Güncelleme:

CardFinans VadeKart'ın Mustafa Keser'li reklamlarından sonra pazar payı yüzde 15'e çıktı.

Finansbank, ticari kart pazarında beklentilerin üzerinde bir büyüme ile yüzde 15'lik bir pazar payına ulaştı. Ekim ayında 'ticarette alırken de kazandıran kart' sloganıyla Mustafa Keser'li reklam kampanyalarına başlayan Finansbank, büyük bir başarı yakalayarak ticari kart sayısını 270 binin üzerine çıkardı. CardFinans ticari kredi kartları 2012 yılının ilk 11 ayında 132 bin kartlık bir portföy artışı gösterdi.

Bankacılık sektöründe 25 yıldır faaliyet gösteren Finansbank, ticari kart satışlarında beklentilerin ötesinde bir büyüme göstererek BKM verilerine göre pazardan yüzde 15'lik bir pay almayı başardı. 2010 yılında yenilikçi ürünü CardFinans VadeKart'ı piyasaya çıkartan, Ekim 2012 itibarı ile 270 binin üzerinde karta ulaşan Finansbank, 2012 yılının ilk on bir ayında mevcut ticari kartlarına 132 bin kart daha ekledi.

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler (KOBİ) başta olmak üzere tüm ticari işletmelere yönelik bir hizmet sunan CardFinans VadeKart, 'ticarette alırken de kazandıran kart' sloganı ile ticari işletme sahiplerine birçok avantaj sunuyor.

'Küçük esnafın sorunlarına VadeKart'lı çözümler'

Finansbank Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Kunter Kutluay, banka olarak yakaladıkları başarıdan büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. "Sunduğumuz ürün, ticari işletme sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılamak ve alım – satım işlemlerinde yaşadıkları problemleri ortadan kaldırmak için oluşturuldu" diyen Kutluay CardFinans VadeKart'ın başarısına ilişkin şunları söyledi:

"VadeKart'ın, gerçekleştirilen harcamaların geri ödenmesinde tercihe bağlı ödeme opsiyonları bulunuyor. Ayrıca bu özellikleri hem Finansbank'ın hem de farklı bankaların POS cihazlarından yapılan alışverişlerde kullanma imkânı sunuyor. Türkiye'de bu özellikleri taşıyan ilk kart olan ürünümüzü güncel pazar ihtiyaçlarına göre şekillendiriyoruz. 2012 başından bu yana mevcut ticari kartlarımıza132 bin kart daha ekleyerek 270 binin üzerinde karta ulaştık. Bu ve benzeri ürünlerle işletmelere destek olmaya ve müşterilerimizin ticari hayatlarına bir ivme kazandırmaya devam edeceğiz. Ticari kart sayımızın 270 binin üzerine çıkmasında Mustafa Keser'li reklam kampanyamızın da büyük bir katkısı oldu" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

mustafa keser finansbank Güncel Haberler

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Bakmadan Geçme

Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title