Haberler

Canlı Yayında Evlenme Teklifi Etti

Sivas’ta bir televizyonda çalışan Serdar Mecnun Güleryüz, canlı yayında tek taş yüzüğü çıkararak ekran başında kendisini izleyen kız arkadaşı Derya Akbal’a evlenme teklifi etti.

7 yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı Dilek Akbal’a canlı yayında evlenme teklifi eden Mecnun Serdar Güleçyüz’e iş arkadaşları bir video hazırlayarak Akbal’ı ikna etmek için çaba saffetti. Evlilik teklifi için tek taş yüzüğü ile kameraların karşısına geçen Mecnun Serdar Güleçyüz, stüdyoda canlı yayında diz çökerek; “Uzun yıllardır kahrımı çekiyorsun, bir ömür boyu daha çekmek istersen bende seninle olmaktan gayet mutlu olacağım benimle evlenir misin? diyerek televizyon başında kendisini izleyen kız arkadaşına evlenme teklifi etti.

7 yıldır birlikte olduğu Dilek Akbal’a canlı yayında evlenme teklif eden Mecnun Serdar Güleçyüz’ün bu sürprizine karşılık programı evde evlilik teklifinden habersiz izleyen Dilek Akbal telefon ile canlı yayına bağlanarak, heyecandan titrediğini ve çok mutlu olduğunu söyleyerek evlilik teklifine bir ömür “evet” diyerek evlilik teklifini kabul etti.

MUHAMMED YASİR AYDOĞAN-UĞUR YİĞİT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

'Lig'in en iyi antrenörü benim' diyordu! Çalıştırdığı 2 takım da küme düştü

"Lig'in en iyi antrenörü benim" diyordu! Çalıştırdığı 2 takım da küme düştü

Sokak hayvanlarıyla ilgili çarpıcı anket! Üç kişiden ikisi 'Çözüm kısırlaştırma' diyor

Sokak hayvanlarıyla ilgili çarpıcı anket! Üç kişiden ikisi "Çözüm kısırlaştırma" diyor

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yeni müfredatı onayladı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yeni müfredatı onayladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title