Haberler

Çanakkale'de İlkokul Öğrencilerine İlk Yardım Konferans

Çanakkale'de ilkokul öğrencilerine yönelik ilk yardım konulu konferans düzelendi.

Çanakkale'de ilkokul öğrencilerine yönelik ilk yardım konulu konferans düzelendi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Mehmet Akif Ersoy İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü, Sağlık Çalışanları ve Emeklileri Derneği iş birliğinde kütüphanede düzenlenen konferansta çocuklara ilk yardım bilincinin erken yaşta oluşturulması amaçlandı. Sağlık görevlileri animasyonlarla çocukların günlük hayatlarında karşılaşabilecekleri olası durumların nasıl üstesinden gelebileceğini anlattı.

Kütüphane Müdürü Osman Zeki Coşar, yaptığı açıklamada, kütüphanelerin en önemli bilgi edinme mekanlarından biri olduğunu belirterek, "Halkın bilinçlendirilmesi, okuma kültürünün artırılması, üretken, geleceğe ışık tutan, ilerlemeye ve bilime giden yolda en büyük destekçimizin kütüphanelerdir. Bilginin şekli ve formatı değişebilir ama dikkat ettiğimiz şey içeriğinin dolu olmasıdır. Bu amaçla bu tür etkinliklerimiz okuyucu hizmetlerimizin yanında artarak devam edecektir" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kredi kartıyla kurban satın almak caiz midir? Banka kredisiyle kurban kesilebilir mi? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını 71. Bölüm Canlı İzleme Linki! 17 Mayıs'ta Yayınlanan Yeni Bölüm! Çağla Şıkel ayaklarını mı paylaştı? Çağla Şıkel neden video paylaştı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! YUSUF TEKİN "cemaatçi misiniz" sorusuna ne yanıt verdi? Yusuf Tekin ne dedi, olay ne? TBMM'ye Sunulan Kripto Para Düzenlemesi Detayları Açıklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title