Haberler

Büyükşehir Kültür Sanat Günleri Hız Kesmiyor

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikler kentin kültür sanat hayatına renk katıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Kültür Sanat Günleri Nisan ayında hız kesmeden devam ediyor. Gebze, İzmit, Kartepe ve Başiskele'de düzenlenen etkinlikler kentin kültür sanat hayatına önemli katkı sunuyor.

BAŞİSKELE ETKİNLİK KERVANINDA

Kültür Sanat Günleri Gebze başta olmak üzere Çayırova, İzmit ve Kartepe'de sürüyor. Nisan ayında etkinlik kervanına Başiskele de katıldı. Karşıyaka Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikler ilgiyle takip ediliyor.

SERDAR TUNCER GELİYOR

Kültür Merkezi, yarın (21 Nisan Perşembe) TRT'de gerçekleştirdiği programlarla tanınan Serdar Tuncer'i ağırlayacak. Tuncer'in şiir dinletisi 20.30'da başlayacak. 22 Nisan Cuma günü ise "Keloğlan ve Ayna" adlı çocuk tiyatrosu 15.00'de perde açacak.

GEBZE ETKİNLİKLERİ ÇOK SEVDİ

Kültür Sanat Günleri'nin başlangıç noktası olan Gebze etkinlikleriyle ilgi çekiyor. Nisan ayının başında düzenlenen ve gençlerin adeta akın ettiği Karmate konserinin yankıları hala devam ediyor. Gebze Osman Hamdi Bey Salonu ilgi nedeniyle dolup taşıyor. Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen Recep Demirkaynak stand-up gösterisi büyük ilgi gördü. Demirkaynak'ın esprileri Gebzelileri çok eğlendirdi.

MUTLU AİLENİN FORMÜLLERİ

Gebze'nin bu ayki seminer konuğu Yusuf Özkan Özburun oldu. Özburan "Son Kale Aile" konulu aile içi iletişim semineri ile Gebzelilere birbirinden değerli öneriler sundu. İlgiyle izlenen seminerde mutlu ailenin formülleri aktarıldı. Gebze Osman Hamdi Bey Salonu tiyatro gösterilerine de evsahipliği yaptı. "Gemilerde Talim Var" ve "Baloncu Amca" adlı tiyatro oyunları Gebze seyircisi için perde açtı.

AV MEVSİMİ'Nİ KAÇIRMAYIN

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde Nisan ayının son gösterisi Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Cem Yılmaz'ın son filmi "Av Mevsimi" 11.30 ve 14.30 seanslarında gösterime girecek.

KARTEPE ENGİN NOYAN'I AĞIRLAYACAK

Kartepe Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi ise 23 Nisan Cumartesi günü Engin Noyan'ı ağırlayacak. Noyan 20.30'da Kartepeliler ile buluşacak. 30 Nisan Cumartesi günü de "Keloğlan ve Ayna" isimli çocuk oyunu sahneleyecek. Oyun 14.00'de başlayacak.

İZMİT'TE EDEBİYAT GÜNLERİ SÜRÜYOR

Kültür Sanat Günleri'nin İzmit ayağında Dil ve Edebiyat Derneği Kocaeli Şubesi ile ortaklaşa düzenlenen edebiyat günleri yer alıyor. Mevlevi Evi'ndeki etkinlikler kapsamında 21 Nisan Perşembe günü 19.00'da Kocaeli Şiir Meclisi'nin şiir gecesi; 23 Nisan Cumartesi günü 14.00'de Hakan Arzlanbenzer'in "Şiir Ölüyor mu" konulu söyleşisi düzenlenecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Bakmadan Geçme

Usyk kimdir? Boksör Usyk kaç yaşında, nereli? #129351 Tyson Fury kim, kaç yaşında, nereli? #127942 18 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Fury Usyk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 2024? Tyson Fury Usyk maçı ne zaman #129351 18 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Yeni Angola Büyükelçisi Muhammet Mustafa Çelik kimdir? Muhammet Mustafa Çelik hayatı ve biyografisi nedir? 18 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! 18 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 18 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #9889 #127919 18 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 18 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 18 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 18 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title