Haberler

Büyükşehir'in Yıldızları Balkanlarda Coştu

Manisa Büyükşehir Belediyespor Judo Şubesi, milli takımız adına mücadele ettiği Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonasında başarılı performansıyla göz doldurdu.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularından Zilan Ertem'in 32 kg'da birinci olarak rakiplerine İstiklal Marşımızı dinlettiği şampiyonada, Belinay Beyza Gökkaya 63 kg'da 2., Pınar Boğa ise 40 kg'da 3. olarak önemli bir başarıya imza attı.

Balkan Judo Federasyonu'nun 2019 yılı faaliyet programında yer alan Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonası 14-16 Haziran 2019 tarihleri arasında Makedonya'nın Üsküp şehrinde yapıldı. Şampiyonada Türkiye ile birlikte Romanya, Yunanistan, Bulgaristan, Bosna Hersek, Karadağ, Sırbistan, Arnavutluk, Kıbrıs ve Makedonya olmak üzere 10 ülkeden toplamda 239 sporcu mücadele etti. Şampiyonada milli takımımız adına mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyezpor Judo Şubesi, sporcuları da kazandıkları başarılarla göğsümüzü kabarttı.

Milli Marşımızı Dinletti

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün başarılı sporcularından Zilan Ertem, minderde rakiplerini bir bir dize getirerek önemli bir başarı elde etti. 32 kg'da mücadele eden Zilan Ertem şampiyon olarak bayrağımızı göndere çektirdi ve İstiklal Marşımızı tüm Balkan ülkelerine dinletti.

Başarıyla temsil ettiler

Zilan Ertem'in yanı sıra şampiyonada mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün sporcularından olan Belinay Beyza Gökkaya 63 kg'da 2., 40 kg'da mücadele eden Pınar Boğa ise3. olarak ülkemizi başarıyla temsil ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title