Haberler

Burundi'deki Siyasi Krizin Arabulucusu Benjamin Mkapa

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Benjamin Mkapa ile beraberindeki heyetin Burundi Devlet Başkanı Pierre Nkurunziza ile bir araya gelmesi Benjamin Mkapa'nın Cumhurbaşkanlığı'ndan ayrılışı Benjamin Mkapa'nın basın açıklaması Burundi'deki siyasi krizin arabulucusu Benjamin Mkapa, krizin temelini oluşturan...

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Benjamin Mkapa ile beraberindeki heyetin Burundi Devlet Başkanı Pierre Nkurunziza ile bir araya gelmesi

Benjamin Mkapa'nın Cumhurbaşkanlığı'ndan ayrılışı

Benjamin Mkapa'nın basın açıklaması Burundi'deki siyasi krizin arabulucusu Benjamin Mkapa, krizin temelini oluşturan Devlet Başkanı Pierre Nkurunziza'nın meşruiyetini sorgulayanları eleştirdi.

Aynı zamanda Tanzanya'nın eski Devlet Başkanı olan Mkapa, başkent Bujumbura'da Burundi Devlet Başkanı Pierre Nkurunziza ile ülkedeki siyasi kriz hakkında görüştükten sonra düzenlediği basın toplantısında, "Burundi Devlet Başkanı Nkurunziza'nın meşruiyetini hala sorgulayanların akli dengesi bozuk. İnsanlar ülkede 2020'de yapılacak seçimlere hazırlansalar daha iyi olacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Burundi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title