Haberler

Bursa Vali Yardımcısı Oğluna Osmanlı Usulü Sünnet Mevlidi

Güncelleme:

Bursa Vali Yardımcısı Mehmet Özcan ile Nükhet Özcan'ın oğullarının düğün öncesi mevlit merasimi, Osmanlı düğünlerini aratmadı.

Bursa Vali Yardımcısı Mehmet Özcan ile Nükhet Özcan'ın oğulları Mehmet Özcan'ın düğün öncesi mevlit merasimi Osmanlı düğünlerini aratmadı. Çekirge semtindeki Osmanlı Padişahı Murat Hüdavendigar'ın kabrinin bulunduğu aynı adı taşıyan camii avlusunda mevlit nedeniyle camii şadırvanının önüne taht kuruldu.

Mehter takımı ve kılıç kalkan ekibinin yanı sıra ateşbazın da gösteri yaptığı törene sünnet çocuğu Mehmet Özcan beyaz bir at üzerinde geldi.

İlgili Haberler



Annesinin Osmanlı işlemeli, babasının da yakasız gömlek giydiği tören, Osmanlı düğünlerini aratmadı. Bugün Hilton Oteli'nde düzenlenecek düğün öncesi yapılan bu mevlitte konuklara yine Osmanlı tarzı bakır kaplarda ikramlar yapıldı. Gösterilerin ardından kılınan öğle namazına müteakip mevlit okutularak, davetlilere pilav ikram edildi.

Bu arada, vakit namazı için gelen vatandaşlar, avluya alınmadı. Vatandaşlar bu duruma tepki gösterdi.

EŞİ İLE BİRLİKTEYKEN, YASAK AŞK YAŞADI

Oğluna camii avlusunda sünnet merasimi düzenleyen Mehmet Özcan, 2008 yılında Kocaeli Vali Yardımcılığı görevindeyken nüfus müdürlüğünde sözleşmeli personel Nükhet Özcan ile ilişki yaşamış ve bu bu ilişkiden çocuğu olmuştu. Mehmet Özcan, Antalya'ya yerleşen eşi Sevgi Özcan'dan 2011 yılında boşanarak, Nükhet Özcan ile evlenmişti. Mahkeme, Vali Yardımcısı Özcan'ı boşandığı eşine 200 bin lira tazminat ve ayda 1000 lira nafaka ödemeye mahkum etmişti.

SOSYAL MEDYA SÜNNET TÖRENİNİ KONUŞTU

Cami avlusundaki törende çekilen fotoğraflar sosyal medyada da kullanıcıların en çok konuştukları konuların başındaydı.

İşte yorumlardan bazıları:

* Bursa Vali Yardımcısı,oğlunun sünnetini Murat Hüdavendigar'ın türbesinde yaptırmış, oradan da pişsin diye Kastamonu'ya sancağa yollamış.

* Bursa vali yar. oğluna şehzade sünnet düğünü. Cami kapatılıyor,mehter takımı,kılıç kalkan ekibi,atlar, Valide sultana taht..Bitmedi,bitmez..

* Bursa Vali Yardımcısından oğluna Padişah Murat Hüdavendigar'ın kabrinin bulunduğu cami avlusunda Şehzade Sünneti. HANİ MARJİNAL BİZDİK????

İlgili Haberler
500

Yorumlar (51)

vatandaş:

yiyin anasını satayım arkanızda başbakanınız var

32
7
yanıtYanıtla
yesleman.demir@mynet.com:

ne alaka

yanıt0
yanıt0
Nurettin albayralnurettinalbayrak61@hotmail.c:

Ne olmuş Osmanlı usulü tören yapmişsa içkili eğlenceli kimin eli kimin cebinde tören Yapsaydı övgüler yağdırırsınız.helal olsun sana valım

20
16
yanıtYanıtla
ismilazım değil:

AKP VALİSİNİN OSMANLI ÖZLEMİ ÇOK ŞAŞIRMAYA GEREK YOK

29
5
yanıtYanıtla
selim:

Yiyin efendiler yiyin, aksırıncaya, tıksırıncaya kadar yiyin.

27
4
yanıtYanıtla
ddddarnex23@hotmail.com:

bunun eleştirilecek neyi var anlamadım adam devletin imkanlarını kullandıysa hesap sorun kendi maaşından yaptıysa siz buna karışamazsınız herkes parasını bir şekilde harcıyor buda onun tercihi

yanıt0
yanıt0
gonca:

neyi kınanır ki anlayamadım... çok hoş olmuş bence

20
9
yanıtYanıtla
OSMANLI:

İSLAMIN HALİFESİ OLDUĞUNU DÜŞÜNEN NİCE PADİŞAH DA SARAYDA BİLMEM NE ÜSTÜNDE BİLMEM NEYLE FINDIK KIRARKEN, ANADOLU İNSANI VERGİNİN BİNBİR TÜRLÜSÜNÜ VERMEKTEN, KOCASINI OĞLUNU BABASINI İKİDE BİR SEFERE GÖNDERMEKTEN HELAK OLDU, İTİRAZ EDİNCE DE TARİH KİTAPLARINA 'OSMANLI'DA İÇ İSYANLAR' DİYE GEÇTİ, BU DÜZEN BÖYLEDİR AGA, ZENGİN YER FAKİR BAKAR, SESİNİ ÇIKARANIN DA BAŞINA VURACAK İLLA Kİ BİRKAÇ SARAY YALAKASI ÇIKAR

6
21
yanıtYanıtla
cenkccenk23@yahoo.com:

doğru söze ne hacet.... anlamaz bunu bunu bunlar aga....

yanıt0
yanıt0
adanaorhans8070@gmail.com:

sende osmanlıya küfreden senaryolardan,dizilerden baya bayaaa bilgi edinmişsin he..eee adamların amacı sen gibi boş beyinlileri hem osmanlı dedirtip hem onlara küfrettirme,aşağılattırmaktı.o dediğin hikayeyi osmanlıyı yıkmak için cumhuriyetciler yaptı.ist a''damızlık erkek gönderin,erkeğimiz kalmadı!! dedirttiler.sonrada büyük lider,en büyük komutan falan filan diye yutturdular sizlere küfredin bakalım tarihinizeeeeee

yanıt0
yanıt0
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title