Haberler

Burdur'u Motorcular Bastı

Güncelleme:

Türkchopper MK Burdur Şubesi'nin açılış törenine İzmir, İstanbul, Ankara, Uşak, Kocaeli, Marmaris, Antalya ve Isparta'dan 100'e yakın kulüp üyesi motosiklet tutkunu katıldı.

Türkchopper MK Burdur Şubesi'nin açılış törenine İzmir, İstanbul, Ankara, Uşak, Kocaeli, Marmaris, Antalya ve Isparta'dan 100'e yakın kulüp üyesi motosiklet tutkunu katıldı. İstasyon Caddesi'nde bir araya gelen kulüp üyeleri ilk olarak Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'nda saygı duruşunda bulundu. Sonrasında peş peşe sıralandıkları motorlarıyla İstasyon Caddesi'nde 'motor senfonisi' yaptı.

BURDUR ADINA KIVANÇ DUYDUM

Etkinliğe Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de katıldı. Başkan Ercengiz, TürkChopper'ın Burdur'a şube açmasından dolayı memnuniyet duyduğunu belirtirken, "Burdur'un tanıtımına katkı koyacak ne varsa hepsinin içinde olmak istiyoruz. Türkiye'nin en büyük motosiklet kulübünün Burdur'u önemseyerek burada olmasından kendi adıma ve Burdur adına kıvanç duydum" dedi.

'BURDUR'A SIK GELECEĞİZ'

TürkChopper MK Genel Başkanı Ali Rıza Uygur da "Burdur'a daha sık geleceğiz. Hem motorculuk adına hem de Burdur'un tanıtılması adına elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. Açılışın ardından motosikletleriyle Burdur caddelerinde tur atan kulüp üyeleri büyük ilgi gördü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Burdur İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title