Haberler

Burdur Emniyet Müdürü'ne Veda Yemeği

Emniyet Müdürü'ne veda yemeğiEMNİYET Müdürleri Kararnamesi ile Polis Başmüfettişliği görevine atanan Burdur Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru için veda yemeği verildi.

Emniyet Müdürü'ne veda yemeği

EMNİYET Müdürleri Kararnamesi ile Polis Başmüfettişliği görevine atanan Burdur Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru için veda yemeği verildi.

Burdur kent merkezindeki bir oteldeki yemeğe Vali Şerif Yılmaz, Garnizon Komutanı Albay Hakan Tutucu, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Vali Yardımcıları, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, Baro Başkanı Ramazan Gedik, İl Genel Sekreteri Servet Olpak katıldı.

Yemekte konuşan Vali Şerif Yılmaz, Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru ile 4 ay görev yaptıklarını belirterek "Zaman dilimi itibariyle kısa ancak meslek hayatımızın en uzun gece ve günlerini geçirdik. Bu masadaki herkesle birlikte mücadele ettik. Azim ve kararlılığımızı gösterdik. Darbe süreci içerisinde gerekli tedbirleri alarak başarılı bir çalışma gerçekleştirdik. Emniyet Müdürümüze bundan sonraki hem meslek hem aile yaşamında huzurlu, sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum" dedi.

Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru da "Burdur'a hangi heyecanla geldiysem aynı heyecanla yeni görevime gidiyorum. Benim için Teftiş Kurulu ya da başka bir ilde görev yapmak farketmez. İki yıla yakın süre sorun oluşmadan gerekli tedbirleri alarak çalıştık" dedi.

Özüdoğru "Alnımız açık bir şekilde ayrılıyoruz. Güzel ayrılmak önemli Burdur'da güzel dostluklar edindik" diye konuştu.

Vali Şerif Yılmaz ve Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Özüdoğru'ya çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Orkun Ercengiz Şerif Yılmaz Burdur Eyüp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title