Haberler

Burdur Belediyesi'nden 3. Akaryakıt İstasyonu

Güncelleme:

Şehir İçerisinde iki adet Akaryakıt İstasyonu olan Burdur Belediyesi şimdi de Tefenni Karayolu Üzerine üçüncü Akaryakıt İstasyonunu yapıyor.

Burdur Belediyesi üçüncü Akaryakıt İstasyonu'nu yapıyor.

Akaryakıt İstasyonu temel atma töreninde konuşan Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya "Yılların özlemini gerçekleştirmekten mutluluk duyuyorum. Burası 25 dönümlük bir alan ancak daha önce güvenlik çizgisi içerisinde olduğu için herhangi bir işlem yapılamıyordu. Öncelikle güvenlik çizgisinin kaldırılması konusunda uzun bir çalışmamız oldu ve bunu başardık. Akaryakıt İstasyonu yapılacak alanın dışında kalan alanlar İmar plânımıza ticari alan olarak işlendi. Temelini atacağımız akaryakıt istasyonu belediyemiz şirketi Bimtaş tarafından işletilecek." dedi.

Başkan Akkaya Ticari alanda herhangi bir firma yatırım yapmak isterse yap, işlet, devret modeli ile vermeye hazırız. Bu bölge cazibesi olan bir bölge. Kentimizin neredeyse ortasında olan Emek Mahallesi, Fevzi Çakmak, Atatürk Mahallesi, Toplu Konutlar ile geniş bir alan. Bu tarafın bizden özellikle süpermarket veya hipermarket şeklinde bir isteği vardı. Böyle bir yatırımcı firma olursa burayı vermeye hazır olduğumuzu ifade ediyorum." dedi.

Vali Nurettin Yılmaz'da temeli atılan Akaryakıt İstasyonunun hayırlı olmasını diledi.

Konuşmalardan sonra yeni Akaryakıt İstasyonunun temeli edilen duanın ardından atıldı.

Tefenni Karayolu üzerinde 5000 metrekare alan üzerinde yapılacak olan Benzin İstasyonu üç ayda tamamlanarak hizmete girecek. Temel atma törenine Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Başkan Yardımcıları Serdar Başgül ve Mustafa Özboyacı, İl Genel Meclisi Başkanı ibrahim Ekici, Bimtaş Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Kermen, Belediye Meclis Üyeleri, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sebahattin Akkaya Nurettin Yılmaz Tefenni Burdur Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title