Haberler

Bu Yıl 100 Km Yeni Şebeke İnşa Edildi

Güncelleme:

Yüksel Çakır, önümüzdeki yıl mahalle bazında doğalgaz çalışmalarının tamamlanacağını belirtti.

Halitpaşa Mahallesi'nde Doğalgaz Çalışmaları Tamamlanmak Üzere

Erzincan'ın yüzde seksenlik bölümünde doğal gaz altyapı çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirten Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, önümüzdeki yıl mahalle bazında doğalgaz çalışmalarının tamamlanacağını belirtti.

Son yıllarda yapılan çalışmalar ile Erzincan'ın yüzde seksenlik bölümünde doğal çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirten Belediye Başkanı Çakır, Halitpaşa Mahallesinde ise devam eden çalışmalarda sona yaklaşıldığını söyledi. Çakır, "Geçen yıl Cuhuriyet ve Atatürk Mahallelerinde eksik kalan kısımlar ile Başbağlar, Akşemsettin, Yunus Emre, Barbaros, Mengüceli ve Fatih Mahallesinde yaklaşık 7 bin aboneye hizmet götürebilecek çalışmaları tamamladık. Şuan mevcut olan hattımızın üzerine 100 km daha ilave etmek suretiyle neredeyse şehrin yüzde 80 lik bölümünün doğalgaz altyapı çalışmalarını tamamlamak üzereyiz. Bilahare önümüzdeki yıl mahalle bazındaki projemizi tamamlayacağız." dedi

Kaynak: Bültenler / Güncel

Turgay Yüksel Yüksel Çakır Halitpaşa Erzincan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title