Haberler

Bozdağ: Fettullah Gülen'in Darbe Teşebbüsünde Bulunduğuna Dair Bilgiler Bizden Daha Fazla ABD'de...

KAMUDAKİ GÖREVDEN ALMALARAdalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kamuda görevden almalara ilişkin, "Kılı kırk yararak çalışılıyor.

KAMUDAKİ GÖREVDEN ALMALAR

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kamuda görevden almalara ilişkin, "Kılı kırk yararak çalışılıyor. Zaman zaman yanlışlık olabilir onlar da itiraz ve şikayet yolu ile yeniden düzeltiliyor, düzletilmeye devam edecek. Ancak bu sayı fazla değil. bundan sonra da fazla olacağını düşünmüyorum. Terör örgütü bir mağdur edebiyatı oluşturmaya çalışıyor. İdari tasarruf ile adli tasarrufları birbirine karıştırmamak gerekiyorö diye konuştu.

(MÜJDAT GEZEN SANAT MERKEZİ'NİN KUNDAKLANMASI) "KİM SUÇ İŞLERSE ONLAR KARŞILIĞINI BULUR"

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kundaklayan kişinin adli süreci üzerinden twit attığı için hakaret iddiası ile tutuklu bulunan kişilere yönelik yöneltilen bir soru üzerine Bozdağ, "Kim suç işlerse onlar mutlaka karşılığını bulur. Bölünmüşlüğün içerisine girmiş bazı insanlar. İdeolojik bir gözlük takmış. O kendi cephesinden başka bir kesim de başka bir cepheden bakıyor olaya. Hemen siyasi sonuç çıkarılıyor. Yargı kimseyi korumaz birisi suç işlediğinde zaman yargının önüne geldiğinde yargı kanunu uygular" dedi.

Haber: Hakime TORUN / ANKARA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Müjdat Gezen Sanat Merkezi Bekir Bozdağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title