Haberler

Boşanma aşamasındaki eşi tarafından öldürülen kadın Antalya'da toprağa verildi

Güncelleme:

İzmir'in Bornova ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi tarafından tabancayla öldürülen Rojda Şayla'nın (43) cenazesi Antalya'da toprağa verildi.

İzmir'in Bornova ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi tarafından tabancayla öldürülen Rojda Şayla'nın (43) cenazesi Antalya'da toprağa verildi.

İzmir Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsi sonrası uçakla Antalya'ya getirilen Rojda Şayla için Konuksever Mahallesi'ndeki Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene, Şayla'nın annesi Besim Çavuş, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Törenin ardından cenaze, Kurşunlu Mezarlığı'nda gözyaşlarıyla defnedildi.

Rojda Şayla'nın eniştesi Zafer Beytaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'de bir kadın cinayetinin daha işlendiğini, kadınlara sahip çıkamadıklarını belirtti.

Bu durumdan insan olarak utandıklarını ifade eden Beytaş, "Can almak, canilikten başka bir şey değildir. Adalet önünde en ağır cezayı almalı. Birilerine örnek olmalı, birilerini durdurmalı. Bunu durdurmak için gerçekten bir şeyler yapılması gerekiyor." dedi.

Beytaş, şüphelinin olay yerindeki site güvenliğini atlatarak evin kapısında olayı gerçekleştirdiğini ifade ederek, "Kapı açılmayınca, kapının arkasından öldürmek için ateş ediyor. Planlı olarak yapılan bir cinayet. Zaten boşanma davaları vardı. Uzaklaştırma kararı da aldırmıştı. Bu yapılan katliamdan başka bir şey değil." diye konuştu.

İzmir'in Bornova ilçesi Kazım Dirik Mahallesi'ndeki 296 Sokak'ta N.Ş, boşanma davası açan ve kendisi hakkında uzaklaştırma kararı aldıran eşi Rojda Şayla'nın (43) yaşadığı evde kapının açılmaması üzerine dışarıdan ateş ederek, eşini öldürmüştü.

Yaklaşık 6 ay önce evlenen çiftin geçimsizlik nedeniyle boşanma aşamasında oldukları ve 45 gündür de ayrı yaşadıkları öğrenilmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title