Haberler

Bodrum'dan Turist Sayısı Rekor Kırdı

Güncelleme:

Turizmin gözde merkezlerinden olan Bodrum, Ramazan Bayramı süresince ağırladığı yaklaşık 1.5 milyon tatilci ve turist sayısıyla rekor kırdı.

Turizmin gözde merkezlerinden Muğla'nın Bodrum İlçesi, Ramazan Bayramı süresince ağırladığı yaklaşık 1.5 milyon ytatilci ve turist sayısıyla rekor kırdı.

Bodrum'daki tüm tesisler dolarken, 30'a yakın alışveriş merkezlerinin yiyecek rafları boşaldı. Eğlence mekanlarında adım atacak yer kalmadı. Sahiller doldu- taştı. Türk Hava Yolları (THY) Bodrum'a 28 ek uçak seferi düzenledi. Yine THY ilk kez Bodrum'a bir Boeing 777 ve Boeing 330 tipi 3 dev yolcu uçağı kaldırdı. Pegasus Havayolları 7 ek uçak seferi koyarken, Bodrum'dan Ankara, Adana, Bursa, İstanbul, Konya, Samsun ve Van'a 130 ek otobüs kaldırıldı.

Bodrum'daki iletişim danışmanı Mutlu Acar, ilçelerinin yanı sıra tüm tatil yörelerinde aşırı yoğunluk görüldüğünü hatırlatarak, "Bayramı fırsat bilenler kendilerini tatil yörelerine attı. Bana göre içinde bulundukları stresten bir süre de olsa kurtulmak istediler" dedi. - Bodrummuğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title