Haberler

Bitlis'te El-Aman Hanı Kayak Merkezi'nde yoğunluk

Güncelleme:

Bitlis'te yarıyıl tatilinin başlamasıyla vatandaşlar, El-Aman Hanı Kayak Merkezi'nde yoğunluk oluşturdu. Hem hafta sonu hem de yarıyıl tatilini fırsat bilen kayakseverler, aileleriyle Bitlis-Tatvan kara yolunun Rahva mevkisindeki kayak merkezine geldi. Yoğunluğun yaşandığı merkezde bazı vatandaşlar kayak ve snowboard yaptı, bazıları da kızakla kayarak keyifli vakit geçirdi.

Bitlis'te yarıyıl tatilinin başlamasıyla vatandaşlar, El-Aman Hanı Kayak Merkezi'nde yoğunluk oluşturdu.

Hem hafta sonu hem de yarıyıl tatilini fırsat bilen kayakseverler, aileleriyle Bitlis- Tatvan kara yolunun Rahva mevkisindeki kayak merkezine geldi.

Yoğunluğun yaşandığı merkezde bazı vatandaşlar kayak ve snowboard yaptı, bazıları da kızakla kayarak keyifli vakit geçirdi.

Ailesiyle kayak merkezine gelen Tuğba Gümüş, AA muhabirine, ilk defa kayak yaptığını söyledi.

Bandırma'dan kente geldiklerini anlatan Gümüş, "Bu tesis Bitlis için çok güzel bir kazanım. Böyle güzel bir yer olduğunu bilmiyordum. Çok keyifli ve kalabalık. Ortamı çok beğendik. Hafta sonu tatilini bu şekilde değerlendirdik." dedi.

Kayakseverlerden Derya Arslan ise İstanbul'dan gelen misafirlerini kayak tesisine getirdiğini belirterek, "Çok güzel bir ortam. Yengem ve yeğenim çok eğlendi. Yarıyıl tatilimizi bu şekilde değerlendireceğiz." diye konuştu.

İstanbul'dan Bitlis'e gelen Cevahir Ünal da "İstanbul'un yoğunluğundan kaçarak buraya geldik. Burası bizim için güzel bir imkan oldu. Yarı yıl tatilini bu güzel ortamda değerlendireceğiz." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Kayak Merkezi Tatvan Bitlis Kara Yaşam Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title