Haberler

Birlikspor bugün İzmir yolcusu

Güncelleme:

"Mutlak galibiyet" parolasıyla Bucaspor maçının hazırlıklarını yapan Kocaeli Birlikspor haftayı yüksek tempolu antrenmanlarla tamamladı.

Bugün (cumartesi) İzmir'e hareket edecek olan temsilcimiz eve 3 puanla dönmeyi hedefliyor

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta zirve mücadelesi veren Kocaeli Birlikspor'da yarın (Pazar) deplasmanda oynayacağı Bucaspor maçının hazırlıkları sürüyor. Yoğun bir şekilde çalışan Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz önceki günkü antrenmanda taktik ağırlıklı çalıştı. Isınmanın ardından toplu diriller çalışan temsilcimiz antrenmanı tam sahada iki devreli çift kale maçla tamamladı. Sakatlığı bulunan ve tedavisi süren stoper Burak Keskin yine takımdan ayrı özel antrenman yaptı.

HAKEMLER İSTANBULLU

Yeni Buca Stadı'nda saat 13:30'da başlayacak karşılaşmada İstanbul bölgesi hakemleri görev yapacak. TFF 1.Lig tecrübeli, bu sezon 7.haftada Ofspor-Kocaeli Birlikspor maçını yöneten Burak Taşkınsoy maçın başlama düdüğünü çalacak. Yardımcı hakemler aynı bölgeden Yunus Taşkın ve Murat Güçlü, 4.hakem ise Sezer Yalçın olacak.

EVİNDE 12 PUANI VAR

Topladığı 40 puanla liderin 3 puan gerisinde bulunan Kocaeli Birlikspor deplasmanda oynadığı 10 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 13 puan çıkardı. İçerde oynadığı 11 maçın 4'ünü kazanan, 3'ünde 1 puana razı olan ve 4'ünde de mağlup olan Bucaspor ise evinde ancak 15 puan toplayabildi fakat 3 puan tenzil nedeniyle hanesine 12 puan yazdırabildi. Ligde 22 haftada 30 puan toplayabildi.

DEPLASMAN PROGRAMI

Kocaeli Birlikspor'un deplasman programı da belli oldu. Bugün(cumartesi) sabah 09:00'da tesislerden hareket ederek 10.40 uçağıyla Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na uçacak olan takım şehir merkezinde bulunan Hilton İzmir'de konaklayacak. Yarın akşam 22:30 uçağıyla İzmir'den Sabiha Gökçen Havalimanı'na dönecek olan takım pazartesi günü izin yapacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bucaspor Gökçen İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title