Haberler

Bir Şehit Ateşi de Antalya'ya Düştü (2)

ŞEHİT BABASI İLYAS YÖRÜK.

Bir ŞEHİT ATEŞİ DE Antalya'YA DÜŞTÜ (2)

ŞEHİT BABASI İLYAS YÖRÜK: VATAN SAĞOLSUN

Siirt'in Pervari İlçesi'nde Belenoluk Jandarma Karakolu'na PKK'lı teröristlerce yapılan saldırıda şehit düşen Jandarma Er Adem Yörük'ün babası İlyas Yörük, Küçükköy'deki evinde taziyeleri kabul etti. Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Erkan Özçelik, Korkuteli Belediye Başkanvekili MHP'li Ali Kocabörek, Askerlik Şube Başkanı Personel Yüzbaşı Volkan Onay, Emniyet Müdürü Metin Demirbağ, Küçükköy Belde Belediye Başkanı MHP'li Murat Yıldız ve köylüler, şehidin baba evini ziyaret ederek başsağlığı diledi.

"TERÖRÜN KÖKÜNÜ KAZIYIN"

Taziyeleri kabul eden baba İlyas Yörük, "Vatanımız için canımı vermeye hazırım. Bu acıya dayanmak zor, vatan için katlanacağız. Kimse bu vatanı bölemez" dedi. Oğlunun nişanlı olduğunu ve Kurban Bayramı'ndan sonra düğününü yapmayı planladıklarını kaydeden baba Yörük, Askerlik Şube Başkanı Personel Yüzbaşı Volkan Onay'ın elini tutarak, "Vatan sağ olsun. Ama artık bu terör de sona ersin. Devletimizin bunun kökünü kazıması gerekiyor. Ailelerin canları yanmasın" dedi.

"OĞLUMLA SABAH KONUŞTUK"

Oğlu ile dün sabah görüştüğünü belirten İlyas Yörük, "Nasılsın' dedim. 'İyiyim. Günler çok çabuk geçiyor. Terhisime 35 gün kaldı. Yakında geliyorum' dedi. Akşam da saldırı olmuş. Gece bize şehit haberi geldi" diye konuştu.

BABAM BU ACIYA DAYANAMAZ

Şehit oğlu ile aynı ismi taşıyan babasının 3 gün önce bağırsak kanseri nedeniyle ameliyat olduğunu ve Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gördüğünü kaydeden İlyas Yörük, "Dedesinin haberi yok. Torununun şehit olduğu haberini vermekten korkuyoruz. Babam adını verdiği torununu çok sever. Şehit haberi üzerine onu da kaybetmekten korkuyoruz. Babam bu acıya dayanamaz" dedi.

Adem Yörük'ün bugün toprağa verileceği duyurulan cenazesinin, Diyarbakır Askeri Hastanesi'ndeki otopsi işlemleri tamamlanmadığı için yarın toprağa verileceği kaydedildi. - Antalya / Korkuteli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Meclis'te görüştü

Bakmadan Geçme

Çekya'nın EURO 2024 kadrosu! Çekya EURO 2024 aday kadrosunda kimler var? Bahar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Mayıs Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 28-29 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Ben Bu Cihana Sığmazam 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Süresiz nafaka kalkıyor mu? Süresiz nafaka kanun teklifi ne oldu? Mehmed: Fetihler Sultanı 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Mayıs Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 28-29 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Salmonella nedir? Salmonella nereden bulaşır? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Recep İvedik 5 nerede çekildi, hangi ülkede çekildi? Recep İvedik 5 ne zaman çekildi, konusu nedir, oyuncuları kimler? Recep İvedik 5 hangi kanalda? Recep İvedik 5 filmi konusu nedir? Recep İvedik 5 oyuncuları ve Recep İvedik 5 özeti! #128250 Aykut Enişte 2 filmi oyuncuları kim? Aykut Enişte 2 filmi konusu, oyuncuları ve Aykut Enişte 2 özeti! #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Aykut Enişte 2 ne zaman, nerede çekildi? #128250 İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 28-29 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

title