Haberler

Bilecik Valisi Şentürk ve Belediye Başkanı Şahin'den Cumhuriyet Bayramı mesajı

Güncelleme:

Bilecik Valisi Bilal Şentürk ile Belediye Başkanı Semih Şahin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bilecik Valisi Bilal Şentürk ile Belediye Başkanı Semih Şahin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Şentürk, mesajında, milletin başlattığı mücadele sonunda başarıya ulaşıldığını ve kazanılan zaferlerin Cumhuriyet'le güvence altına alındığını kaydetti.

Cumhuriyet'in, aydınlık geleceğin teminatı ve devlet olmanın güvencesi olduğunu ifade eden Şentürk, şunları paylaştı:

"Bugün bizlere ve gelecek nesillere düşen en önemli görev; milletimizin ortak eseri olan Cumhuriyet'imize sahip çıkmak, Türkiye Cumhuriyeti'nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü savunmak, koruyup, kollamak iç ve dış tehditlere karşı duyarlı olmaktır.

Ancak bu yıl Kovid-19 salgını nedeniyle Cumhuriyet Bayramı'nı daha kontrollü kutlamaktayız. Ciddi bir tehditle karşı karşıyayız. Kurtuluş Savaşı'nda atalarımızın düşmana karşı bir ve beraber olduğu gibi biz de bugün koronavirüse karşı mücadelede birlik ve beraberlik bilinciyle hareket edelim. Kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığı için maskemizi takalım, mesafemizi koruyalım, kurallara uyarak ilimizden ve ülkemizden bu virüsü yok edelim."

Şentürk, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları vatan yapan aziz şehitleri ve kahraman gazileri minnet, şükran ve rahmetle andığını aktardı.

Belediye Başkanı Şahin de mesajında, pandemi süreci nedeniyle bu sene bayramda bir arada olamayacaklarını belirtti.

Şehrin dört bir yanını bayraklarla donattıklarını kaydeden Şahin, "Tüm mahalle ve sokaklarımızda marşlarımız çalacak ve o günün coşkusu gün boyunca devam edecek. Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Türk milletinin tabiat ve adetlerine en uygun idare biçimi cumhuriyet idaresidir' sözleriyle ilan etmiş olduğu Cumhuriyet, Türk ulusuna bırakılmış en büyük mirastır. Bu mirası korumak da bizim en büyük görevimiz ve onurumuzdur." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Necati Şentürk Edibe Şahin Bilecik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title