Haberler

Beşiktaş'ta Şoförün Boğazına Sakız Kaçtı, Vatandaşın Müdahalesiyle Kurtarıldı

Güncelleme:

Beşiktaş'ta seyir halindeyken boğazına sakız kaçan bir şoför, trafik polisi ve başka bir vatandaşın müdahalesiyle kurtarıldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

BEŞİKTAŞ'ta seyir halindeyken boğazına sakız kaçan şoför fenalaşınca durumu farkeden trafik polisi heimlick manevrasıyla yardım etmeye çalıştı. Polis, başarılı olamayınca çevredeki biri daha aynı şeyi denedi. Sakız çıkmayınca en sonunda başka bir vatandaş doğru heimlick manevrasıyla şoförün hayatını kurtardı. O anlar güvenlik kamarasına yansıdı.

Beşiktaş'ta 10 Ağustos Perşembe akşam saatlerinde turistleri taşıyan servis şoförü boğazına sakız kaçtığı için bir anda fenalaştı. Şoförün iyi olmadığını farkeden bir trafik polisi, aracı durdurarak yardıma koştu. Polis, şoförün boğazına sakız kaçtığını söylemesi üzerine, heimlich manevrası yapmaya çalıştı. Ancak şoförün boğazına kaçan sakız bir türlü çıkmadı. O sırada başka birisi gelerek o da heimlich manevrasıyla yardım etmeye çalıştı. Ancak o da başarılı olamadı. Şoförün bayılmak üzere olduğunu gören Sinan Kaya adlı bir vatandaş koşarak yardım etmeye geldi. Doğru heimlich manevrası yapan Kaya, şoförü ölümden kurtardı.

OLAY GÜVENLİK KAMERASINDA

O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, şoförün boğazına sakız kaçtığı için fenalaştığı, ardından trafik polisinin aracı durdurarak şoföre yardım ettiği anlar yer alıyor. Şoförün boğazındaki sakızın çıkmaması üzerine olay yerine koşan Sinan Kaya'nın doğru heimlich manevrasıyla şoförü kurtardığı görülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title