Haberler

Bekir İrtegün'den FETÖ İtirafı: Birkaç Kez Emre Belözoğlu'nun Evinde Toplandık

Güncelleme:

Eski futbolcularla ilgili hazırlanan FETÖ iddianamesinde Bekir İrtegün, Gaziantepspor'dayken toplantılara katılmaya başladığını, birkaç kez Emre Belözoğlu'nun evinde toplandıklarını söyledi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iddianame hazırlandı. İddianamede Bekir İrtegün'ün itiraflarına yer verildi.

İrtegün, FETÖ toplantılarına Gaziantepspor'daki yıllarında katılmaya başladığını söyledi. İrtegün, 2007-2008 yıllarında formasını giydiği Gaziantepspor'da, aynı dönem forma giyen Ömer Çatkıç ve Barış Durmaz'ın da katıldığını söyledi.

Bekir İrtegün'den FETÖ İtirafı: Bir Kaç Kez Emre Belözoğlu'nun Evinde Toplandık

BEKİR İRTEGÜN: BİRKAÇ KEZ BELÖZOĞLU'NUN EVİNDE TOPLANDIK

İrtegün'ün iddianamedeki itirafları şu şekilde yer alıyor:

"2009 yılında Fenerbahçe transferinden sonra Ali Şenel isimli bu yapıdan olan birisi aradı. Bir süre sonra, o dönem Fenerbahçe'de oynayan Emre Belözoğlu, Uğur Boral, Ertuğrul Taşkıran'ın da Ali Şenel ile görüştüğünü öğrendim. Ben de 2009 yılının son aylarında bu kişinin yapmış olduğu sohbetlere diğer futbolcu arkadaşlarımla katılmaya başladım. Fenerbahçe'de futbol oynadığım süre içerisinde hatırladığım kadarıyla Alper Potuk, Orhan Şam, Gökhan Gönül ve Mehmet Topal'da Ali Şenel isimli şahsın yapmış olduğu sohbetlerde görmüşlüğüm vardır"

Bekir İrtegün, Bylock'taki konuşmaların suç teşkil ettiğini bilmediğini belirterek, "Bylock programından bana Ali Şenel tarafından gönderilen mesajlar dini içerikli olduğu ve herhangi bir suç unsuru olmadığı için hakkımda soruşturma yürütüleceğini düşünmemiştim" dedi.

Sohbetlerin genelde örgüt okullarında olduğunu belirten eski milli futbolcu, birkaç kez de Emre Belözoğlu'nun evinde toplandıklarını belirtti.

Bekir İrtegün'den FETÖ İtirafı: Bir Kaç Kez Emre Belözoğlu'nun Evinde Toplandık

UĞUR BORAL: ORHAN ŞAM, GÖKHAN GÖNÜL EMRE BELÖZOĞLU İLE KATILDIM

Fenerbahçe ve Beşikaş'ta boy göstermiş olan eski milli futbolcu Uğur Boral da itiraflarda bulundu. Boral, Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra Ali Şenel isimli kişinin sohbetlerine katıldığını ve bu sohbetlere takım arkadaşları Tuncay Şanlı, Serdar Kulbilge, Kerim Zengin, Bekir İrtegün, Emre Belezoğlu, Orhan Şam, Gökhan Gönül'le birlikte katıldığını söyledi.

İddianamede şüpheli sıfatıyla itiraflarda bulunan İrtegün ve Boral'ın söylediği isimlerle ilgili işlem yapılıp yapılmadığı bilinmiyor. Bekir İrtegün, Uğur Boral, Zafer Biryol, Ersin Güreler, Ömer Çatkıç ve İsmail Şengül davada şüpheli olarak yer alırken, yargılama önümüzdeki günlede başlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Spor Güncel Haberler

500

Yorumlar (65)

Hkk:

Hadi bakalim Emre ve digerlerinede gerekeni yapin.

46
3
yanıtYanıtla
ORHAN:

Emre gibi vatanına milletina bağlı birini çekemiyorsunuz bence

7
39
yanıtYanıtla
adanalı:

Hakan şükür, arif erdem (2 GS) Bekir irtegün, Emre Belezoğlu, Alper potuk, Uğur Boral, Mehmet Topal, Tuncay Şanlı, Serdar kulbilge, Orhan Şam, Gökhan gönül, Zafer biryol, . Ertuğrul taşkıran (11 FB) ağızlarını açınca birde galatasarayı fetöcülükle suçlarlar. Adamlar resmen kalecisinden forvetine takım oluşturmuşlar. Birbirlerini ispiyon ettiklerinden haberde adı geçen fenerliler bunlar. Hangi kulüpte olursa olsun tesbit edip futboldan men etmekle kalmayıp stadların yanından dahi geçirmiyeceksin böylelerini.

26
11
yanıtYanıtla
SEYFİ SEYİS:

Zaten Emre ve saydığınız diğer isimler tutuklanmazsa...Diğer tutuklular ceza evinde suçsuz yere yatıyor sayılır.Adalet yerini bulması için bu saydığınız isimler de tutuklanmalı.

yanıt4
yanıt0
ŞAPKACI:

ALLAHINA KURBAN ADANALI.

yanıt3
yanıt1
METİN KAPLAN:

EMERE MEHMET TOPAL GSLİ KARDEŞİM GELİP FENERLİLİERİ KANDIRMIŞLAR HEPİNİZ KUMPAS PEŞİNDESİNİZ YA ONDAN

yanıt1
yanıt2
harbi delikanlı:

ülkede parası olan suç işlesede ceza yok. bakın fetonun siyasileri ve futbolcuları iş adamları. . sudi arabistan rejmi gibi cezalarda zengine demokrasi fakire şeriat. öğretmen memur bakkal manav cezaevinde.

25
4
yanıtYanıtla
A.Sağlam.:

Allah aşkına Emrenin evine giden yargılanıyorken ev sahibi yani EMRE neden halla alınmıyor. . .

24
1
yanıtYanıtla
SEN ZATEN YANBASMIŞIN BELLİ ):

2013 ten sonra af diledi tövbe etti ve imana geldi ve bağışlandı ondan yani :)

yanıt2
yanıt2
gurbetci:

O Kandirildim Der, Oldu Bitti. Adalet Boyle Isliyor Bu UIkede Malesef

yanıt0
yanıt0
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title