Haberler

Batı Trakya'da Ramazan Bayramı coşkusu

Güncelleme:

Batı Trakya'da yaşayan Türkler, Ramazan Bayramı namazını kılmak için camilere akın etti. Gümülcine ve İskeçe'deki camiler bayram namazı için gelen soydaşlarla doldu. Bayram namazının ardından cemaat birbirleriyle bayramlaştı. Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal da bayram namazını kıldı ve soydaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif ve İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa da bayram mesajı yayımladı.

Batı Trakya'da Ramazan Bayramı dolayısıyla sabah erken saatlerde bölgedeki tüm cami ve mescitlerde bayram namazı eda edildi.

Gümülcine ve İskeçe'de yaşayan Türkler, Ramazan Bayramı namazını kılmak için camilere akın etti.

İskeçe'de başta Sunne Cami olmak üzere tüm camiler bayram namazı için gelen soydaşlarla doldu.

Cemaat, bayram namazını kıldıktan sonra okunan hutbe ve duanın ardından birbirleriyle bayramlaştı.

Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal da bayram namazını Sunne Camisi'nde eda etti. Ünal, namazın ardından soydaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif ve İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa da Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayarak, soydaşların bayramını tebrik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Bayram Namazı Batı Trakya Türkiye Cemaat Kültür Politika Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title